Politika

Predstava „Keramičar“ pred dobro organizovanom publikom u pozorištu!!!

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Posle fijaska SNS- a i potpredsednice Vlade i ministarke Zorane Mihajlović, o čemu možete da pročitate ovde, centarala SNS dala je ogranku u Zaječaru, novu šansu.

Dva dana nakon fijaska Zorane Mihajlović, popravni je bio u liku Bratislava Gašića. Za one koji ne znaju ko je Bratislav Gašić, rećićemo samo ukratko o ovom fuknkcioneru naprednjaka. Bratislav Gašić – zvani Bata Santos  je bivši ministar odbrane Republike Srbije. Bata Santos danas tvrdi kako je završio gimnaziju i ekonomski fakultet u Nišu, ali oni sa boljim sećanjem znaju da je svojevremeno u Trajalu  radio kao keramičar.

Gašića su mnogi optuživali da je jedan od krivaca u aferi „Helikopter“ ali krivica sa Bate Santosa je skinuta. Posle toga pravi gaf tako što novinarki dobacuje „Što volim ovakve novinarke koje lako kleknu“ i posle višemesečnog pritiska javnosti biva smenjen sa funkcije ministra.

Danas je Bratislav Gašić običan član SNS-a, tako da nam nije baš najjasnije prisustvo velikog broja direktora JP kao i državnih institucija. Da li su oni svi članovi SNS-a ili je neko naredio da je prisustvo obavezno, ostavljamo na vama da zaključite.

Pored direktora, viđenijih članova SNS-a, prisutni su bili i bivši kadrovi URS-a s sada SDPS-a Rasima Ljajića, Dušan Mladenović, kao i predsednici svih stranaka koalicionih partera naprednjaka.

Pristalice naprednjaka doveženi automobilima iz okolnih sela napravili su ambijent u sali pozorišta kao nikada do sada. Na naše pitanje da li su prvi put u pozorištu, većina pristalica je odgovaralo potvrdno.

Pojedini su sami prilazili i na naše pitanje odakle dolaze, odgovarali su: „Mi smo iz Vrbice“ , „20 nas iz Rgotine“, „10 Dubočane“, i tako redom..

kremicar 1

Sve u svemu, bila je ovo lepa eskurzija u režiji lokalnog SNS, za ljude iz okoline Zaječara. Ako je svima za utehu, kako neki tvrde, sendviči su bili ukusni.

Što se tiče glasanja, tu već ne može niko da garantuje, mnogi su tu bili kao „ispomoć“, a ako i uleti neka dobra dnevnica, oho da je dobro. Malo li je u ovo vreme nemaštine!?

Bilo kako bilo, SNS u Zaječaru, položio je popravni ispit. Nije baš za peticu, ali je jaka četvorka. Može to i bolje. Ovom prilikom Vladan Paunović je stvarno trebalo da se izvini aktivistima koji nisu uspeli da uđu u salu pozorišta. Bila je ovo šansa da se ugleda otvorena scena pozorišta u Zaječaru, u kome je ne tako davno otkaz dobio Vujadin Milošević i njegov kolega Vladimir Milošević, o čemu smo pisali ovde, a vlast koja je njima uručila otkaze danas je od aktivista SNS-a dobila aplauze na otvorenoj sceni…

Ponekad kada nešto želiš da uradis, stavi prst na čelo, nije teško, ali je korisno… Ne uzima se nikom za zlo ništa, jer kad si gladan nisi sav svoj….

Dodaj komentar