fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Društvo

Predavanje “Kako prepoznati potrebe kupca?” u Zaječaru 1. jula

Predavanje na temu “Kako prepoznati potrebe kupca da biste unapredili svoje poslovanje?” biće održano u Prostoru za Pomak u Zaječaru, u ponedeljak 1. jula 2019. Početak predavanje je od 18 sati.

Predavanje je namenjeno vlasnicima, ali i zaposlenima koji žele da razumeju interakcije koje mušterija ima sa njihovim brendom, ali i da otkriju kako iste unaprediti, a učešće je besplatno.

Predavanje će zainteresovanima približiti alat koji malo ko uspešno koristi – Customer Journey Map (mapiranje korisničkog putovanja). Customer Journey predstavlja put koji klijent prelazi od istraživanja, preko komuniciranja, odlučivanja i uspostavljanja odnosa sa kompanijom, do same kupovine.

Cilj predavanja je da, kroz primere dobrih i loših praksi u radu sa kupcima, napravi se korisničko iskustvo, koje će od potencijalnog kupca napraviti vernu mušteriju ali i budućeg ambasadora vašeg brenda.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem online prijave za predavanje.

Predavač je Luka Prišunjak. On je iz građevinske industrije prešao u startup svet i bavi se validacijom biznis ideja i pomaže kompanija da otvore nova tržišta i nađu nove kupce.

Predavanje organizuje Timočki Omladinski Centar u saradnji sa ICT HUB-om.

Dodaj komentar