Društvo Izdvajamo

Posle Ristovićevog obraćanja, oglasio se Ničić: “Ko je ovde lud, a ko zbunjen?”

Nakon obraćanja Dr Nenada Ristovića, načelnika Infektivne klinike i predsednika pokreta “Pobeda za naš grad”, u kome je izneo svoj stav da Zaječar nije nikakva epidemiološka bomba i da ne treba širiti paniku među građanima, gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić oglasio se na svom fejsbuk profilu i postavio pitanje, “kome običan građanin treba da veruje ako jedan infektolog demantuje svoje kolege epidemiologe”?

Ničić je podelio sa građanima i izveštaj ZZJZ “Timok” u kome stoji da je epidemiološka situacija “nesigurna”.

foto: facebook.com

“Posle ovoga, ne kao komandant ŠVS već kao običan građanin, pitam se ko je lud, a ko zbunjen? Kada lekar, kliničar, infektolog (leči obolele), demantuje svoje kolege epidemiologe (struka zadužena za procenu rizika, preduzimanje mera i praćenje epidemije) kome onda običan građanin da veruje i pita li se “šta bre ovi rade” ? Da li je funkcija, na koju neko pretenduje po svaku cenu, važnija od “Hipokratove zakletve” i ima li, u ovoj situaciji, ovakvo politikantstvo ikakvog smisla?” , napisao je Ničić.

6 komentara

 • a ti si strucnjak i razumes se kao marica u onu stvar…ajde bezi tamo djubre jedno..lazovčino matora..

 • Da verujemo “kriznom stabu”? Starleti i onom gremlinu koji su dobili veliku svotu novca da bi nas sve vreme obmanjivali i stvarali nepotrebnu paniku, naravno kad njima odgovara?
  Hoce li nas maske zastititi od smrtonosnog virusa????
  Izazivaju strah i paniku da bi kontrolisali narod.
  Svaka cast doktoru Nenadu!

 • Ja kao ” običan gradjanin ” NE verujem nikome. Obojica ste isti ” karanfil ” samo drugačije zapakovan, i isti su vam ciljevi i obojica niste rodjeni u našem uništenom gradu Zaječaru. Svaki ” običan gradjanin ” zna da je istina negde izmedju. Svi smo videli da se rezultatima i brojkama manipuliše, vara i namešta u zavisnosti od dnevno političkih potreba. Da li ima ili nema pandemije zavisi od prikupljana potpisa, izlaska na izbore i drugih potreba vladara. Konkretno, Valjevac bar išo u školu koja se bavi bolestima a ti jado braćevačka u tu Višu Uzaludnu školu nisi naučio ništa. Sklonost ka kradji ti je genetska pojava, i to nisi naučio i verovatno si nasledio.
  Ne tako davno, si naučniće braćevaki, polemisao da li su lipe u ulici Ivana Milutinovića , alergenti ili lek. Nisi primetio, a nema ko da ti kaže iz tvog banditskog okruženja, da se mi čajem od LIPE lečimo 906 godina. Bruko i sramoto NAŠA, šta smo to dozvolili. U Aprilu ti neće pomoći ni batinaši, ni Vučić, ni SPS ni ” česmice “. Stvarno si gotov !

 • Red je da odeš iz našeg grada,i da se nikad ne vratiš,dovoljno si učinio,da potonemo,a ako ne želiš milom, narod će te oterati motkama,jer to i zalužuješ.

Dodaj komentar