fbpx

POMAK konferencija o frilensingu, startUp-u, omladinskom preduzetništvu i radu putem Interneta

Preporuka:

Poskupeli dizel i gas

Cena dizela je povećana za oko jedan dinar po litru, gasa za oko tri dinara, a generalni sekretar Udruženja...

Sat vremena bez struje potrošači u dve zaječarske ulice

Zbog radova na mreži bez struje u utorak, 14. januara ostaće ulice Ivana Milutinovića i Niška. Bez napajanja električnom energijom...

Danas slavimo Vasilijevdan

Srpska pravoslavna crkva na današnji dan proslavlja Vasilijevdan-Mali Božić, kao i Srpsku Novu godinu. Pored Srpske Nove godine, 14. januar...
- Reklama -

Treću godinu zaredom, Timočki Omladinski Centar na godišnjicu otvaranja Prostora za POMAK, 25. oktobra 2019. godine, organizovaće POMAK konferenciju o frilensingu, startUp- ima, omladinskom preduzetništvu i radu putem Interneta. 

Sa željom da Prostor za POMAK postane centar znanja i inovacija u Timočkoj krajini, TOC je‚ pre tri godine počeo sa realizacijom POMAK konferencije, sa idejom da postane tradicionalna, a ova treća po redu konferncija baš i govori u prilog tome. 

“ Kao i prethodnih godina, tako i ove POMAK konferencija okupiće profesionalce, uspešne stručnjake, frilensere i preduzetnike, koji će mladim ljudima prezentovati svoj rad i prednosti rada putem Interneta, mogućnosti koje donosi razvoj kreativnih industrija i novih tehnologija.

Takođe, pružiće priiliku za svojevrsnu razmenu iskustava među ljudima koji rade putem interneta i iz CoWorking prostora“, kažu u zaječarskom TOC-u.

Program 3. POMAK konferencije u Zaječaru biće raznovrstan, a posetioci će imati priliku da tokom predavanja i panela čuju isksustva ljudi koji su pokrenuli svoje startUp-e, kako iz Zaječara, tako i iz drugih gradova, ali i frilensere iz Zaječara.

Takođe, imaće priliku da prođu kroz mini 3D i VR laboratoriju, ali i da čuju više o 3D modelovanju, kao i o VR tehnologiji. 

Konferencija je namanjena mladima iz Zaječarskog i Borskog okruga, a učešće na konferenciji je besplatno. 

“ Ukoliko želite da učestvujete na POMAK konferenciji o frilensingu neophodno je da popunite prijavni formular

Prijave su otvorene do 23. oktobra 2019. godine, do 23:59h. Odabrane učesnike obavestićemo o učešću u četvrtak 24. oktobra 2019. godine do 12 časova.“, kažu u TOC-u.

POMAK konferenciju realizuje Timočki omladinski centar u okviru projekata “Osnaži se, pokreni se” podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. 

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Zaječarska škola učesnik projekta „Škola za 21. vek“

Zaječarska Osnovna škola "Hajduk Veljko" učesnik je projekta "Škola za 21. vek". Radi se o programu koji realizuje British Council, a finansira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva. U...

Produžen rok za autobuse sa „evro 5“ motorom zbog domaćih proizvođača

Produžen je rok domaćim proizvođačima novih teretnih vozila i autobusa da kompletiraju vozila sa standardom motora najmanje „evro 5” za dve godine zbog njihovog...

Danas je zimski Krstovdan

Srpska pravoslavna crkva 18. januara slavi Krstovdan, kao uspomenu na prve hrišćane koji su primili veru. Praznik se vezuje za slavu krštenja Isusa Hrista,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: