fbpx
Politika

POKRET ZA KRAJINU: Ovaj vandalizam je politički motivisan

U toku prošle noći 28.01.2017. godine, lideru „Pokreta Za Krajinu“, Bošku Ničiću oštećen je automobil. Na automobilu marke „MINI“ , koji je u vlasništvu njegove supruge,nepoznato lice je kamenom razbilo zadnju šoferšajbnu.Iz automibila ništa nije ukradeno i sve ukazuje na to da je ovaj vandalizam politički motivisan.

„Pokret Za Krajinu“ oštro osuđuje svaki vid vandalizma i napada na privatnu imovinu ! Poznato je da se ove godine održavaju lokalni izbori u Zaječaru. Da li je ovo najava „prljave“ političke kampanje i da li su policija i država spremni da zaštite građane i njihovu imovinu?

Moja poruka građanima Zaječara je da za vreme predizbornih aktivnosti ne prave slične stvari i da se svi potrudimo da izbori prođu mirno i u demokratskoj atmosferi.Na izborima treba nastupati argumentavano a ne činiti ovakve vandalizme ! Ne bih da prejudiciram ko je počinilac, ali ako je ovo politički motivisano, smatram da je to kukavički i da nikom nije potrebno ! Šteta nije bitna ali je čin sraman ! Ne plašim se nikoga i nastaviću da se borim za ovaj grad, i u tome me niko ne može sprečiti – poručuje Boško Ničić !

P.R. služba- Pokreta za Krajinu

Dodaj komentar