fbpx

Poklon vaučer u vrednosti od 30 eura EKSKLUZIVNO za čitaoce portala Zaječar ONLINE

Preporuka:

Damama na dar: Koncert „Lutajućih srca“ u Zaječaru

Niška legendarna grupa „Lutajuća srca“ iz Niša, nastupiće u pozorištu „Zoran Radmilović“ u Zaječaru, 5. marta 2020. godine, pišu...

Pojačana kontrola saobraćaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, sprovode pojačanu kontrolu saobraćaja koja je usmerena na kontrolu vožnje u alkoholisanom...

Pretežno oblačno i malo toplije vreme

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i malo toplije, uveče i tokom noći se očekuje slaba kiša, a...
- Reklama -

Poklon vaučer u vrednosti od 30 eura EKSKLUZIVNO za čitaoce portala Zaječar ONLINE.

Prva privatna turistička agencija u Zaječaru CORAL TOURS povodom dvadesete letnje sezone, u saradnji sa portalom Zaječar Online, nagrađuje vas  poklon vaučerom u vrednosti od 30 eura za leto 2016. godine.

vaučer coral tours

Vaučer se može iskoristiti za sve nove rezervacije za turističke aranžmane iz ponude agencije CORAL TOURS – Leto 2016. Rezervaciju je potrebno izvršiti u periodu od 11. maja do 25. maja 2016. godine.

Poklon vaučer važi za jedan turistički aranžman (apartman ili sobu), glasi na ime i prezime donosioca i ne može se preneti na treće lice.

Vaše je samo da izaberete termin letovanja i željenu destinaciju i do 25. maja dođete u Agenciju CORAL TOURS da rezervišete svoje letovanje iz snova.

KAKO DO VAUČERA?

Svaki čitaoc portala Zaječar Online može dobiti najviše jedan vaučer – koji važi za jedan kompletan aranžman (vaučeri se ne mogu sabirati). Dovoljno je da ovu vest podelite na društvenim mrežama (facebook) a onda u formular ispod upišete svoje ime i prezime, adresu i kontakt telefon i u roku od najviše 48 časova vaučer će biti u vašim rukama. Podeli:

**Potrebno je popuniti sva polja u formularu. Nakon što pošaljete prijavu za vaučer dobićete potvrdni e-mail od nas u kome će biti link za potvrdu vaše e-mail adrese, klikom na link završili ste proces prijave za poklon vaučer!

AKCIJA JE ISTEKLA!

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Postignut dogovor Vlade i radnika Pošte

Obustava rada u Pošti Srbije biće prekinuta jer su predstavnici radnika, Pošte i Vlade Srbije postigli dogovor kasno sinoć. Kazne će biti povučene, niko...

Folklorna sekcija Društva Roma u nazivu dodala „Jovica Joca Mihailović“

Folklorna sekcija Društva Roma Zaječar na Upravnom i omladinskom odboru Udruženja, jednoglasno je promenila ime folklorne sekcije u Folklorna sekcija Društva Roma „Jovica Joca...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: