fbpx
PR tekstovi

Poklon vaučer u vrednosti od 30 eura EKSKLUZIVNO za čitaoce portala Zaječar ONLINE

poklon vaucer

Poklon vaučer u vrednosti od 30 eura EKSKLUZIVNO za čitaoce portala Zaječar ONLINE.

Prva privatna turistička agencija u Zaječaru CORAL TOURS povodom dvadesete letnje sezone, u saradnji sa portalom Zaječar Online, nagrađuje vas  poklon vaučerom u vrednosti od 30 eura za leto 2016. godine.

vaučer coral tours

Vaučer se može iskoristiti za sve nove rezervacije za turističke aranžmane iz ponude agencije CORAL TOURS – Leto 2016. Rezervaciju je potrebno izvršiti u periodu od 11. maja do 25. maja 2016. godine.

Poklon vaučer važi za jedan turistički aranžman (apartman ili sobu), glasi na ime i prezime donosioca i ne može se preneti na treće lice.

Vaše je samo da izaberete termin letovanja i željenu destinaciju i do 25. maja dođete u Agenciju CORAL TOURS da rezervišete svoje letovanje iz snova.

KAKO DO VAUČERA?

Svaki čitaoc portala Zaječar Online može dobiti najviše jedan vaučer – koji važi za jedan kompletan aranžman (vaučeri se ne mogu sabirati). Dovoljno je da ovu vest podelite na društvenim mrežama (facebook) a onda u formular ispod upišete svoje ime i prezime, adresu i kontakt telefon i u roku od najviše 48 časova vaučer će biti u vašim rukama. Podeli:

**Potrebno je popuniti sva polja u formularu. Nakon što pošaljete prijavu za vaučer dobićete potvrdni e-mail od nas u kome će biti link za potvrdu vaše e-mail adrese, klikom na link završili ste proces prijave za poklon vaučer!

AKCIJA JE ISTEKLA!

Dodaj komentar