fbpx

Otvorena crkvena suvenirnica u Zaječaru

Preporuka:

Zaječarka Aleksandra Petković na bilbordima širom Srbije

Zaječarka Aleksandra Petković predstavljala je Srbiju na Međunarodnom turniru mladih fizičara u Poljskoj i sa svojim timom se u...

Uređen put Trnavac-Gradskovo, u planu sređivanje puta od Čokonjara

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“ završili su radove na uređenju puta Trnavac-Gradskovo. Šiblje i rastinje koje se nalazilo...

Dnevni horoskop za SUBOTU – 25. januar 2020. godine

Merkur pravi sekstil sa Marsom prvog dana vikenda. Ovo je dan kada su telo i mozak u šestoj brzini!...
- Reklama -  

U dvorištu Saborne crkve Rođenja Presvete Bogorodice u Zaječaru, otvorena je suvenirnica. Radovi na izgradnji prodavnice koštali su oko tri miliona dinara, a prema rečima đakona Uroša Pamučara, sekretara Eparhijskog Upravnog odbora i Eparhije timočke, prodavnica je izgrađena po projektu Eparhije timočke i finansirana je iz gradskog budžeta.

U novootvorenoj suvenirnici, u dvorištu Sabornog hrama „Presvete Bogorodice u Zaječaru“, biće prodavana crkvena roba i manastirski proizvodi.

Prostor Timočke eparhije trebalo bi u nekom budućem periodu da bude upotpunjen i igraonicom za decu na otvorenom, nalik na zabavni park, najavio je đakon Pamučar.

„U donjem uglu  dvorišta planirana je igraonica za decu na otvorenom, jedan zabavni park. Taj plan postoji već neko vreme. Za sada nismo u mogućnosti to da realizujemo, ali se nadamo da će i taj projekat doći na realizaciju“, rekao je đakon Pamučar.

Pamučar navodi da bi ovo bio jedan park gde bi se deca okupljala, s obzirom na to, da u centru grada nema takve igraonice za najmlađe.

Pogledajte galeriju fotografija:

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

„Svetosavska akademija“ 27. januara u zaječarskom pozorištu

U sali Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru u ponedeljak, 27. januara biće održana Svetosavska akademija. Početak akademije zakazan je za 19 sati,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: