fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Sport

OFK „019” ostaje član Zone „Istok” i naredne sezone

FOTO: ilustracija/pixabay.com

Zaječar je minule sezone imao tri zonaša, sledeće će knjiga pasti na jedno slovo. I dok se u „Kablovima” i „Timoku” spremaju za viši rang i srpskoligaško nadmetanje, OFK „019” je odlukom Fudbalskog saveza regiona Istočne Srbije ostao u četvrtom rangu takmičenja.

Pre prekida sezone zbog pandemije korona virusa, OFK „019” nalazio na pretposlednjem 15. mestu tabele Zone „Istok” sa 12 osvojenih bodova, koliko su imali i OFK „Slatina” iz Bora i „Rtanj” iz Boljevca, prenosi glassporta.rs.

Ipak, Zaječarci i Borani imaju bolju gol razliku i na taj način će i naredne sezone igrati Zonu, dok se Boljevčani sele u Okružnu ligu, pošto će samo poslednjeplasirani tim napustiti četvrti rang takmičenja, nakon odluke Izvršnog odbora FSRIS i reorganizacije i proširenja Srpske lige „Istok” na 20 klubova, umesto dosadašnjih 16.

Dakle, sjajne vesti i za popularne fudbalere kluba OFK „019” koji svoje utakmice igraju na bivšem igralištu „Puteva” na Kraljevici, gde će se drugu godinu za redom igrati utakmice Zone „Istok”.

Izvor: glassporta.rs

Dodaj komentar