Politika

Određena izborna mesta za glasanje na lokalnim izborima u Zaječaru

gradska uprava

Gradska izborna komisija Grada Zaječara, na sednici održanoj dana 04. marta 2021. godine, donela je Rešenje o određivanju biračkih mesta za glasanje na izborima za odbornike Skupštine Grada Zaječara, raspisanim za 28. mart 2021. godine.

U saradnji sa Gradskom upravom Grada Zaječara, Gradska izborna komisija Grada Zaječara odredila je 69 biračkih mesta u gradu Zaječaru za glasanje na izborima za odbornike Skupštine Grada Zaječara koji će se održati 28. marta 2021. godine. Navedeno Rešenje objavljeno je u „Službenom listu grada Zaječara“, a isto je potrebno istaći na vidnom mestu na svim biračkim mestima na dan održavanja izbora.

Takođe, Gradska izborna komisija Grada Zaječara na istoj sednici propisala je Pravila o radu biračkih odbora za sprovođenje izbora za odbornike Skupštine Grada Zaječara, raspisanih za 28. mart 2021. godine. Navedena Pravila biće objavljena u „Službenom listu grada Zaječara“, a biće podeljenja i svim biračkim odborima, uz podelu ostalog izbornog materijala pre glasanja.

izvor: zajecarinfo.com

Dodaj komentar