fbpx
Društvo Mladi su budućnost - Zaječar moj dom

Novogodišnji humanitarni koncert u Omladinskom centru

timocki omladinski centar

U četvrtak, 29. decembra u Omladinskom centru biće održan novogodišnji humanitarni koncert.

Naime, već drugu godinu zaredom Refugee Aid Serbia (RAS) organizuje Shoebox projekat u saradnji sa različitim školama i organizacijama namenjen mališanima koji žive u migrantskim kampovima širom Srbije, ali i njihovim vršnjacima iz Srbije koji se nalaze u teškoj materijalnoj situaciji.

Svi ljudi dobre volje mogu pomoći tako što će na ulazu donirati ukrašenu kutiju koja može da sadrži slatkiše, igračku, donji veš, čarapice, školski pribor i slično, kao i da naprave čestitku.

“Iskoristite ovo pretpraznično vreme i uz malo kreativnosti i dobre volje, pomozite nam da obradujemo što više naših drugara. Refugee Aid Serbia (RAS), Memento i Omladinski centar vas pozivaju da se uključite u Novogodišnji projekat i ulepšate nekome praznike”, poručuju organizatori.

Početak svirke zakazan je za 21 sat.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Mladi su budućnost – Zaječar moj dom“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar