fbpx
Politika

Novi politički savez u Zaječaru! DS, LDP,NS, i g.g. Zajedno za Zaječar

savez opozicionih partija u zaječaru

Početak jula u Zaječaru doneo je visoke temperature, uobičajne za ovo doba godine, tako da se polako zagreva politička scena Zaječara. Protesti protiv aktuelne vlasti započeli su jos u decembru, i još uvek traju.

Počelo je i pregrupisavanje opozicionih partija. Danas su saopštenje za javnost izdale partije DS,LDP,NS i g.g. Zajedno za Zaječar koju vodi Ivan Joković.

U saopštenju se navodi sledeće:

Saopstenje za javnost
Imajući u vidu izuzetno lošu materjalnu i finansijsku situaciju u kojoj se nalazi naš grad, bahatost i licemerje gradskih čelnika, odlučili smo da ostavimo po strani sve programske nesuglasice, sve svoje partiske i lične interese po strani i udruženi krenemo u odlučujuću borbu za bolje sutra, pre svega naših komšija i prijatelja koji žive ovom gradu,naših sugrađana i Zaječara u celini. Stoga je Nova stranka , Liberalno demokratska partija, Demokratska stranka, pokret gradjana Zajedno za Zaječar Ivan Jokovic, i još nekoliko opozicionih snaga postigli dogovor o zajednickom delovanju u periodu koji će biti od suštinske važnosti za opstanak našeg grada. Životno opredeljeni da ostanemo u ovom gradu bez ikakvih niskih pobuda i sasvim iskreno delovaćemo kao istinska opozija kojoj neće biti samo cilj rušenje i demontiranje postojeće gdraske vlasti već i boljitak života u nasem gradu.

Želimo da istaknemo da smo otvoreni za sve ljude koji misle dobro svom gradu iskrene i poštene, kojima nije cilj samo lični interes već opste dobro svih nas gradjana Zajecara.

O našem daljem delovanju bićete obavešteni na konferenciji za štampu gde će čelni ljudi naših organizacija govoriti o daljim koracima i planovima borbe za grad Zaječar.

Kako je leto počelo, očekuje se i vrela politička zima. Da li će izbori biti u decembru, još niko ne govori, ali ako se po jutru dan poznaje, izgleda da je decembar dan “D”.

1 komentar

  • Novinari, treba da naučite da je NS skraćenica za jednu drugu političku organizaciju a ne NOVU STRANKU! Nova stranka se ili napiše ovako ili skraćeno NOVA! Ovako čitaoce dovodite u zabludu, jer se radi o politički suprotsdtavljenim organizacijama! Hvala

Dodaj komentar