fbpx
Politika

Nova Srbija u Zaječaru obeležila stranačku slavu (VIDEO)

Nova Srbija obeležila je u nedelju, u preko 140 mesnih odbora, stranačku slavu Svetog Simeona Mirotočivog.

Proslava je upriličena i u prostorijama Gradskog odbora ove stranke u Zaječaru, a na proslavi su pored članova i koalicinih partnera, prisustvovali i viđeniji građani Zaječara.

Nakon lomljenja slavskog kolača Boban Jović je predao slavu Zoranu Zdravkoviću, a potom se prisutnima obratio Saša Dimitrijević, predsednik Gradskog odbora Nove Srbije.

nova-srbija

„Svim članovima Nove Srbije čestitam našu stranačku slavu Svetog Simeona Mirotočivog. Našim sugrađanima želim da posle ovih izbora izaberu vlast koja će za 4 godine razmišljati o tome šra su građani rekli o njima, a ne o tome šta su njihovi lideri u Beogradu govorili o njima. Građanima želim da imaju bolju vlast od ove koja je bila. Moram da kažem i to da se mnogo bolje osećam sada kada nismo u koaliciji sa nekim strankama“, rekao je Dimitrijević.

Nova Srbija pre uvođenja Privremenog organa u lokalnom parlamentu imala je jednog odbornika i jednog većnika i sve što je do sada radila, radila je samo u interesu građana Zaječara, podsetio je Dimitrijević.

Pogledajte prilog „Online televizije“:

Dodaj komentar