Društvo

Ničić priredio Novogodišnji koktel

FOTO: zajecar.info
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Novogodišnjem koncertu Radeta Šerbedžije koji je održan u petak, 27. decembra prethodio je koktel u foajeu pozorišta koji je gradonačelnik Zaječara priredio za svoje saradnike, učesnike privrednog, javnog, društvenog i kulturnog života Grada, sportske radnike, novinare i najbolje zaječarske srednjoškolce i studente.

FOTO: zajecar.info

Tim povodom Ničić je izjavio da ispraćamo 2019. godinu u kojoj je puno toga urađeno, ali ni približno onome što bi u nekim vizijama Zaječar trebalo da bude.

„Ispraćamo jednu godinu u kojoj smo puno radili, ali ni blizu nismo uradili ono što bi smo želeli kako bi ovaj grad bio ono što mi u nekim vizijama vidimo da bi on trebao da bude. Radostan sam zbog nekih podataka koje ni ja nisam očekivao i onoga što je uloženo, odnosno zbog odlične saradnje sa ljudima iz vrha vlasti“, rekao je Ničić.

Ničić je istakao da je po napretku u priraštaju od 12,3 % Zaječar prvi grad u Srbiji.

„Nije mnogo, voleo bih da je 123, ali jeste znak da se krećemo napred. U narednoj godini nema prečeg zadatka od toga da nas ima više i da svi imaju budućnost, da rade, a mislim da smo na pravom putu da to i ostvarimo”,  dodao je Ničić.

FOTO: zajecar.info

Gradonačelnik je nakon održanog govora pozdravio sve prisutne čestitajući im novogodišnje i božićne praznike i izrazio zahvalnost kompaniji „Tekijanka” koja je omogućila održavanje Šerbedžijinog koncerta.

1 komentar

  • sve moj do mojega..za mojega nema mesta!!! kako cete popucati sve sve vam…..ološ belosvetski…samo se kezite…

Dodaj komentar