fbpx
Politika

NIČIĆ: Na današnjim izborima odaberite ljude koji će vas u gradu predstavljati naredne 4 godine!

Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara iskoristio je danas svoje biračko pravo i tačno u 11 sati glasao na biračkom mestu broj 18. za izbor članova Saveta mesnih zajednica .

Prema njegovom mišljenju izuzetno je važno da na ove izbore građani izađu u što većem broju, jer danas imaju prilike da imenom i prezimenom izaberu ljude koji će ih naredne 4 godine predstavljati i zahvaljujući kojima će u periodu koji sledi odbornici u Gradskom parlamentu razmatrati i rešavati njihove probleme.

” Smatram da je izuzetno bitno da građani ipak izađu na ove izbore u što većem broju, iako je tradicionalna izlaznost na izbore za članove Saveta mesnih zajednica mala.

Po mom iskustvu u poslednjih 15 godina u prvim jutarnjim satima izlaznost je uvek bila jako mala, i ovog jutra izlaznosti je od 2 do 3 %, ne računajući malo veću izlaznost u pojedinim seoskim mesnim zajednicama.

Poručio bih građanima da su ovi izbori jako važni, od njih mnogo toga zavisi.

Jer danas birate ljude imenom i prezimenom ljude koji će vas predstavljati ne samo ispred političkih partija, već od tih ljudi zavise i planovi koje će Gradska skupština kasnije usvajati u gradu, ali i selima”, istakao je gradonačelnik Ničić.

2 komentara

Dodaj komentar