fbpx
Hronika

Nestao Nikola Lekovski iz Bora: U Beogradu mu se gubi svaki trag

Studentu Fakulteta organizacionih nauka od prošle srede se izgubio svaki trag, brat Stefan moli građane koji imaju bilo kakve informacije da mu se jave.

Nikoli Lekovskom (37), iz Bora, koji studira završnu godinu na Fakultetu organizacionih nauka, od prošle srede, 20. februara gubi se svaki trag.

Nikola je poslednji put tog dana viđen u svom stanu na Avalskom putu u Beogradu, a prema rečima njegovog brata Stefana sve ukazuje na to da je Nikola u sred noći samo otišao do obližnje prodavnice da kupi cigarete.

” Pretpostavlja se da je Nikola izašao iz stana na brzinu samo do obližnje prodavnice da možda kupi cigarete, jer mu je mobilni telefon ostao u stanu.

Bio mu je upaljen čak i laptop, što ukazuje na to da napolju nije imao nameru duže da se zadržava”, rekao je za portal “Zaječar online” Sefan, brat nestalog Nikole.

Nikola je visok oko 190 centimenatara, ima kratku kosu i nosi naočare.

Stefan ističe da su poslednjih dana njegovog brata Nikolu tražili i po obližnjim manastirima, bolnicama, napuštenim objektima, podigli su čak i dron kako bi snimili okolinu, ali od njega nije bilo ni traga.

Stefan napominje da je njegova porodica angažovala i agenciju koja se bavi pronalaskom nestalih osoba, ali ujedno i apeluje na sve građane da podele ovu objavu ili ako imaju neku informaciju o tome gde se Nikola sada nalazi da se jave njemu na broj telefona 060/5555-885 ili najbližoj policijskoj stanici.

Dodaj komentar