fbpx
Politika

Narodna stranka: Zaječarcima je dosta „Svemirskih brodova“

Narodna stranka u Zaječaru oglasila se saopštenjem u vezi jučerašnje posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića i polaganja kamena temeljca za novi stadion u Zaječaru.

“Povodom jučerašnje posete Predsednika SNS-a Aleksandra Vučića, koja je zapravo repriza njegove prošlogodišnje posete, Gradski odbor Narodne stranke u Zaječaru poručuje da su Zaječaru potrebna konkretna i realna rešenja, a ne „SVEMIRSKI BRODOVI“ kako kaže odlazeći Gradonačelnik B.N. (ime i prezime poznato pravosudnim organima).

Naime, dok se u našem Gradu svakodnevno gase radna mesta, dok je Fabrici Kablova ugrožen opstanak, a time i egzistencija preko 250 zaposlenih, kao i njihovim porodicama, kada je poljoprivreda u našim selima skroz zapostavljena, kada su zaječarski preduzetnici prepušteni sami sebi, bez ikakve pomoći od strane vlasti, a uz to su i diskriminisani od strane JKP „Vodovod“, kojim se nedomaćinski upravlja, dok se svi mi građani svakodnevno gušimo u smogu, ova nesposobna antizaječarska gradska vlast predvođena SNS-om nam kao rešenje nudi stadion od 28 miliona evra, na našoj Kraljevici, koju su već unakazili sa nedovršenim klozetima i rogobatnim kućama.

Zato su Zaječarci siti milionskih obećanja, kosmodroma i šarenih laža, dodaju iz Narodne stranke.

Narodne stranka u Zaječaru želi svim GRAĐANKAMA I GRAĐANIMA ZAJEČARA SREĆNU I USPEŠNU NOVU 2021. GODINU, sa nadom i verom, da će konačno naš grad izabrati novu, odgovornu i uspešnu gradsku vlast, kaže se u saopštenju GrO Narodne stranke u Zaječaru.”

Dodaj komentar