Politika

Narodna stranka Zaječar: Zašto ćuti Boško Ničić?

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Svedoci smo ovih dana da naš grad potresa afera nakon hapšenja po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije VJT u Nišu bivšeg v.d. direktora „JKP Vodovod“, o čemu su izveštavali brojni mediji u Srbiji. Jedini koji ćuti, sakriven u mišiju rupu je Gradonačelnik Zaječara, pa GO Narodne stranke u Zaječaru postavlja otvoreno pitanje: Zašto ćuti Boško Ničić?

„Još 04.12.2020. godine Narodna stranka na konferenciji za medije u Zaječaru upoznala je javnost o nezakonitim radnjama i nedomaćinskom poslovanju u Zaječarskom vodovodu koje je najveće i najbitnije javno preduzeće u gradu, ali tada, kao i sada nakon hapšenja bivšeg v.d. direktora, isti taj gradonačelnik se ne oglašava, iako je u političkom smislu u Zaječaru „mali Vučić“ koji se o svemu pita, pa je samim tim i najodgovornija politička figura za stanje u gradu!

Umesto da izađe pred građane i iznese svoj stav, on obaveštava građane o trivijalnim događajima.

Naime, građane Zaječara uopšte ne zanima šta se krčka u njegovom kotliću na njegovoj hacijendi, niti ko mu cepa i nosi drva za ogrev, već ih zanimaju i brinu hladni radijatori, mrak na našim ulicama kao i pravo stanje u svim javnim preduzećima i ustanovama, koje ova nesposobna, bahata i korumpirana SNS vlast sistematski uništava iz dana u dan.

Možda je „počasna SNS građanka Zaječara“ Zorana Mihajlović po prvi put u pravu kada kaže da mnogi iskorišćavaju SNS kao svoj „džuboks“ za bahaćenje i bogaćenje, u čemu je i sama saučesnik, jer sve vas dobro poznaje!?!

Narodna stranka poručuje da se bliži dan kada će vas upoznati i pravosudni organi zbog uništavanja našeg Zaječara!“, stoji u saopštenju GrO Narodne stranke u Zaječaru.

Dodaj komentar