fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Politika

Narodna stranka Zaječar: Rukovodstvo „VODOVODA“ sprovodi diskriminaciju preduzetnika u odnosu na „Delta Agrar“

GrO Narodne stranke u Zaječaru, oglasio se saopštenjem povodom objavljenog intervjua v.d. direktora JKP „Vodovod“ Nikole Šarčevića.

Saopštenje prenosimo u celosti:

“Povodom objavljenog jučerašnjeg intervjua datom jednom lokalnom mediju od strane još uvek v.d. direktora JКP „Vodovod“ Nikole Šarčevića, u kome ističe da zaječarski “Vodovod” putem kompenzacije isporučuje vodu privrednom subjektu „Delta Agrar“ po ceni od 38 dinara po kubnom metru, koja je zapravo nepostojeća, a samim tim i protivzakonita, jer ne postoji u zvaničnom cenovniku ovog javnog preduzeća, Narodna stranka Zaječar posebno ističe da tim i takvim protivzakonitim postupanjem od strane rukovodstva se sprovodi diskriminacija prema svim ZAJEČARSКIM privrednicima i preduzetnicima u odnosu na „Delta Agrar“, koju tu istu vodu dobija po zanatno nižoj ceni u iznosu od 38 DINARA, za razliku od ostalih privrednika i preduzetnika koji je dobijaju po ceni od 141,50 dinara!???!

Ovakvim postupanjem od strane rukovodstva JКP „Vodovod“, ZAJEČARSКI PRIVATNICI, od kojih se većina grčevito bori za svoju egzistenciju, zapravo se dovode u diskriminisani položaj, jer po Zakonu o zabrani diskriminacije, ovim postupanjem povređeno je načelo jednakih prava i obaveza, a takođe sproveden težak oblik diskriminacije, a što sve zajedno može da ima dalekosežne posledice po JКP „Vodovod“, kao i za sam Grad Zaječar!???!

Narodna stranka Zaječar podseća sve građane Zaječara, da je NAŠ VODOVOD izgrađen pre više decenija od sredstava koja su obezbeđena SAMODOPRINOSOM SVIH ZAJEČARACA, odnosno izdvajanjem od zarada naših očeva, majki, naših baka i deka, kako bi buduće generacije imale obezbeđenu zdravu pijaću vodu, a ne da bi se nekome prodavala u BESCENJE!!!

Zato, Narodna stranka u Zaječaru, kao stranka pravdoljubivih ljudi, kojima je JAVNI INTERES na prvom mestu, apeluje na još uvek aktuelnu gradsku vlast predvođenu SNS-om i odlazećim gradonačelnikom B.N. da umesto što zdušno brane pomenutog v.d. direktora, preduzmu nešto korisno u interesu svih ZAJEČARACA i spreče svako nezakonito postupanje!!!”

U Zaječaru,
8.12.2020. godine
Gradski odbor Narodne Stranke Z A J E Č A R

Dodaj komentar