fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Politika

Narodna stranka Zaječar: Još jedna neistina odlazećeg gradonačelnika

Gradski odbor Narodne stranke oglasio se saopštenjem povodom pisma radnice JKSP “Zaječar” i odgovora gradonačelnika Ničića na problem koji je ta radnica iznela, u vezi sa naredbama grada oko sprečavanja širenja kovid 19 virusa.

Nakon pisma zabrinute radnice JКSP “ZAJEČAR”, u kome navodi probleme koji su se, po njenim rečima, pojavili u ovom preduzeću u vezi sa naredbama grada oko sprečavanja širenja kovid 19 virusa, kao i odgovora gradonačelnika, koji pored svega iznetog ističe da niko zbog toga što je dostavio informaciju i izneo istinu nije snosio posledice u nekom javnom preduzeću ili ustanovama u Gradu, čime je obmanuo sve građane, oglasio se Gradski odbor Narodne stranke.

“Istine radi, upravo je jedan HRABRI ZAJEČARAC, uzbunjivač iz JКP „Vodovod“, dr Dragoslav Ilić podneo 20. 8. 2020. godine prvom čoveku antizaječarske gradske vlasti, odlazećem gradonačelniku Bošku Ničiću, informaciju o kršenju propisa, zakona, opštih akata, Statuta preduzeća, zloupotrebama u vršenju javnih ovlašćenja, a na osnovu Zakona o zaštiti uzbunjivača, učinjenih od strane odgovornog lica u pravnom licu, ali umesto da odlazeći gradonačelnik reaguje i zaštiti javni interes, uzbunjivač je nedugo nakon toga, 23.10.2020. godine, dobio otkaz Ugovora o radu od strane odgovornog lica u pravnom licu, čiji je zaštitnik upravo odlazeći gradonačelnik.

Ovakav i slični primeri kojih verovatno još ima u našem gradu, samo pokazuju da su zaposleni u javnim preduzećima i ustanovama izloženi strahovladi od strane nakaradne SNS vlasti, tako da zaposleni jedino mogu putem anonimnih prijava i pisama da ukazuju na brojne probleme sa kojima se svakodnevno susreću!???!

Zato, Narodna stranka Zaječar, kao stranka pravdoljubivih ljudi će uvek stati uz sve obespravljene i ugrožene sugrađane i ujedno poziva sve dobronamerne ljude da nam se pridruže u borbi za bolji i pravedniji NAŠ ZAJEČAR!!!
VREME JE ZA BUĐENJE!!!”

Gradski odbor Narodne stranke Zaječar

1 komentar

  • dva meseca pre odlaska u penziju dobio sam resenje o TRAJNOM premestanju sa mesta u odeljenja za finansije na mesto ne znam ni sam kako se zove- valjda sef mesne kancelarije.. svemu tome je kumovao veliki nacelnik sa polozenim pravosudnim ispitom,ej!! sa polozenim!!! ,onda marina stefanovic ,inace iz dinastije stefanovic u GUZ,biljana bubonja cija je zelja sa menadžment dopisnim fakultetom da bude sef maticne sluzbe ,mesta gde je neophodno da bude pravnik..(ali ona je to volele)…i jos sitnu poltroni i dupelisci..da ih ne nabrajam..znaju oni i sami..sve to je znao i OPDLAZECI komandant koji nije zeleo ni da me primi…ali primice ga onaj odozgo…

Dodaj komentar