fbpx
Politika

Narodna stranka Zaječar: Formiran Mesni odbor Kotlujevac

Narodna stranka u Zaječaru formirala je Mesni odbor u Kotlujevcu. Za predsednika MO Kotlujevac izabran je diplomirani ekonomista Dragiša Kocić.

Ovim povodom Narodna stranka u Zaječaru obratila se saopštenjem, koje prenosimo u celosti.

„Narodna stranka Zaječar ima čast da obavesti poštovane sugrađane da je dana, 30. septembra 2020. godine formiran Mesni odbor za KOTLUJEVAC. Za predsednika MO Kotlujevac izabran je diplomirani ekonomista Dragiša Kocić, a za potpredsednike profesor filozofije Predrag Radosavljević i inženjer elektronike Dragan Nikolić.

Oni će rukovoditi i koordinisati predizborne, izborne i postizborne aktivnosti našeg, sve brojnijeg, članstva iz Kotlujevca na predstojećim lokalnim izborima u Zaječaru.

Odavno je promenjen pogled na ulogu i značaj najveće Mesne zajednice Kotlujevac za naš Grad Zaječar!!! Kotlujevac danas više ne posmatramo kao periferno i neuređeno naselje, već kao veći (najveći) deo gradske celine koji ima svoju posebnost i dostojanstvo. Jednostavno, Kotlujevac zaslužuje našu brigu i pažnju!!!

Pri formiranju Odbora posebno su naglašena dva ključna i beskompromisna principa budućeg rada. Prvo, društveno-političko angažovanje našeg Odbora i članstva biće isključivo po zakonu, za opšte dobro. Drugo, otvoreno i bez skrivenih namera, upućujemo poziv za saradnju svima koji vole Kotlujevac i žele poboljšanje uslova života u njemu.

Ne želimo strančarenje i prizemnu borbu za sitne privilegije, već uspostavljanje političke kulture u kojoj neće biti mesta za sve ono zbog čega se angažovanje na polju opšteg dobra i interesa zgadilo velikom broju dobrih, stručnih i kvalitetnih ljudi. Sav naš trud biće sa ciljem podizanja kvaliteta svakodnevnog života građana Kotlujevca iz oblasti zdravstva, prosvete, infrastrukture, privatnog preduzetništva, kulture i sporta“, navodi se u saopštenju.

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentar