Politika

Narodna stranka Zaječar čestita igračima FK „Timok“ na plasmanu u Prvu ligu Srbije

Gradski odbor Narodne stranke u Zaječaru obratio se javnosti saopštenjem, u kojem čestitaju fudbalerima „Timoka“ na plasmanu u Prvu ligu Srbije.

„Gradski odbor Narodne stranke najiskrenije čestita fudbalerima „TIMOKA“ na plasmanu u Prvu ligu Srbije, sa željom da i u narednoj sezoni nastave da ostvaruju pobede, jer svojim zalaganjem i umećem to i zaslužuju.

Takođe, čestitamo i navijačima „TIMOKA“, popularnim „OTROVIMA“, jer su svojim velikim entuzijazmom u ovim teškim vremenima sačuvali ime našeg „TIMOKA“, koji je simbol i ponos našeg grada.

Ovaj uspeh ima još veću težinu ako uzmemo u obzir činjenicu da aktuelna gradska vlast već više od osam godina, na žalost većine građana Zaječara, ima skroz nakaradan i nedomaćinski odnos prema simbolima našeg grada, a FK „TIMOK“ je svakako jedan od tih simbola.

Narodna stranka, kao stranka odgovornih Zaječaraca će se uvek zalagati da naš FK „TIMOK“, kojeg su brojne generacije stvarale, bude tretiran onako kako dolikuje, kao SPORTSKU INSTITUCIJU našeg grada!“

Gradski odbor Narodne stranke Zaječar

U Zaječaru,
17. jun 2021. godine

Dodaj komentar