Politika

Narodna stranka: Posečeno drvo i umesto njega bilbord – simbol bahatosti SNS vlasti

GrO Narodne stranke u Zaječaru oštro je osudio posecanje breze u centru grada i postavljanje digitalnog bilborda na istom mestu, navodeći da ovakav potez „ne samo da ugrožava saobraćaj, već pokazuje svu bezobzirnost i bahatost gradske vlasti SNS-a“.

Saopštenje Narodne stranke prenosimo u celosti:

U svim religijama sveta i mitologijama drvo je simbol života i znanja, samo je u našoj Srbiji, u našem Zaječaru drvo simbol bahatosti štetočinske, nakaradne SNS vlasti

Tako, od početka ove godine, nesposobna gradska SNS vlast može da se „pohvali“ uništavanjem simbola grada, naše „Park šume Kraljevica“, a od nedavno novim „podvigom“, kada su u centru grada, pored najprometnije raskrsnice posekli drvo (lepu brezu), kako bi se postavio digitalni bilbord za promociju kandidata SNS-a na predstojećim parlamentarnim i predsedničkim izborima, zakazanim za 3. april.

Postavljanje digitalnog bilborda na samoj raskrsnici, gde mu mesto nije, ne samo da ugrožava saobraćaj, već pokazuje svu bezobzirnost i bahatost, osione, nesposobne gradske vlasti SNS-a, tako da im umesto njihovog predizbornog slogana „zajedno možemo sve“, više priliči slogan „može nam se“!

Zbog toga, Narodna stranka u Zaječaru, kao stranka odgovornih ljudi, kojima je Zaječar u srcu, a opšti interes iznad svega, najoštrije osuđujemo takve postupke uništavanja i ruženja našeg grada od strane aktuelne gradske vlasti.

Zato, ovim putem javno pozivamo kandidate za poslanike iz Zaječara koje je predložio SNS, da odgovore na pitanje: da li opravdavate uništavanje “Park šume Kraljevica“ i postavljanje digitalnog bilborda na mestu posečenog drveta radi promocije SNS-a koja vas je predložila?

Na kraju, pozivamo sve naše uvažene sugrađane, da 3. aprila izađu u što većem broju na glasanje i da svi zajedno kaznimo štetočinsku, bahatu, nenarodnu SNS vlast!“, saopštavaju iz Narodne stranke u Zaječaru.

Dodaj komentar