Politika

MILAN STANKOVIĆ IZABRAN ZA PREDSEDNIKA ZAJEČARSKIH NAPREDNJAKA!

istocnevesti.com

U sali zaječarskog pozorišta  u petak, 22. decembra održana je Izborna Skupština Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zaječaru.

istocnevesti.com

Dosadašnji poverenik zaječarskih naprednjaka Milan Stanković tom prilikom jednoglasno je izabran za predsednika GO SNS-a.

istocnevesti.com

U obraćanju novinarima, Stanković je istakao da će prioritet u narednom periodu biti u što kraćem roku oporaviti grad.

„Prioritet Srpske napredne stranke u narednom periodu je da izvučemo grad iz finansijske krize što smo dobrim delom i uspeli, s obzirom na to da u našem gradu nema više kašnjenja plata, niti dugovanja u javnom sektoru.

Planovi su da u narednom periodu dovedemo investitore, da zaposlimo mlade ljude, da zaustavimo odliv naših mladih ljudi, pre svega, ali i svih ostalih, da se u našem gradu može živeti od sopstvenog rada i da ne moraju više naši ljudi da odlaze, ne samo iz grada, već i iz naše zemlje“, rekao je Stanković.

Nakon izglasavanja predsednika GO SNS-a, održana je i prva konstitutivna sednica GO SNS-a na kojoj je izabrano rukovodstvo gradskog odbora.

istocnevesti.com

Za potpredsednike GO SNS-a izabrani su:

Stefan Zankov
– Vladimir Videnović
– Rade Koštić
– Sunčica Lalić Stojanović

istocnevesti.com

Za sekretara GO SNS-a izabrana je Elena Petrović.

preuzeto: istocnevesti.com

3 komentara

  • dobar je videnović.on još nije ni svestan šta ga je snašlo.možda se prosvesti tek na nekom suđenju.pa ko sa boškom radi.hmmmm..gde je paja??gde su mu najblizi.rezerviši mesto videnoviću.tu se unapred zna kakav je kraj.a ne delujes bas naročito bistro.zgodan si za radnju..

Dodaj komentar