fbpx

Međunarodni sajam privrede u Paraćinu od 10. do 12. oktobra

Preporuka:

Besplatan vikend za dvoje na Staroj planini

U okviru promocije turističkih potencijala i lepota Istočne Srbije, Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije – RARIS, u okviru...

Zaplenjene cigarete vredne 6,3 miliona dinara na graničnom prelazu Đerdap

Carinici su u saradnji sa policijom na izlazu prelaza Đerdap sprečili pokušaj krijumčarenja 4.250 boksova cigareta bez akciznih markica...

Radionica „Popularna demokratija“ održana u Gimnaziji

U zaječarskoj Gimnaziji održana je još jedna radionica pod nazivom "Popularna demokratija". Kroz program ove radionice, koja se pretežno fokusira...
- Reklama -

Međunarodni sajam privrede u Paraćinu ove godine biće održan u periodu od 10. do 12. oktobra. Na stotine izlagača iz čitave Srbije imaće priliku da se po 21. put predstave građanima, ali i potencijalnim poslovnim partnerima.

Od svilenih bombona, preko mlečnih proizvoda, knjiga, osiguravajućih društava do automobila 21. Međunarodni sajam privrede u Paraćinu će okupiti izlagače iz Pomoravlja, ali i drugih delova Srbije, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

Iako su mnogi od izlagača Paraćincima već dobro poznati, ipak će sajam biti dobra prilika da se predstave i novim partnerima. Ujedno će i brojna udruženja javnosti predstaviti svoj rad.

Opština Paraćin kao organizator sajma ističe ulogu malih i srednjih preduzeća koja su u gradu na Crnici samo 2018. šireći proizvodne kapacitete uposlila 290 novih radnika.

„Njih 65 je gradilo ili gradi ili završilo 71 objekat za proizvodnju u zadnjih pet godina i to ukupne površine koja je veća od nekadašnje fabrike štofa, a štofara je bila jedan veliki gigant iz vremena socijalizma“, kaže Saša Paunović opštine Paraćin.

Sajam će i ove godine biti održan u Hali sportova „7.jul“ na oko 2.000 m2 izlagačkog prostora koji pruža mogućnost predstavljanja više od 120 izlagača.

Organizator 21. Međunarodnog sajma privrede je paraćinska Turistička organizacija, pod pokroviteljstvom Opštine Paraćin.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Najbolje iz Paraćina“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Paraćin. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Međunarodna izložba sitnih životinja u Velikom Izvoru

Međunarodna izložba golubova, kunića i ukrasne živine, biće organizovana ovog vikenda, 14. i 15. decembra u selu Veliki Izvor. Prema najavama organizatora, predstaviće se odgajivači...

„Uspavana lepotica“ u zaječarskom pozorištu

Na sceni zaječarskog pozorišta sutra, 13. decembra, biće izvedena predstava za decu "Uspavana lepotica". Ovo je jedna od najpopularnijih bajki u glumačko-lutkarskoj igri. "Deca, ali i...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: