fbpx

Međunarodni dan mladih biće obeležen i u Zaječaru

Preporuka:

Nove mere Vlade Srbije: Zatvaraju se kladionice, frizerski saloni, teretane, zastave na pola koplja

Na današnjoj sednici Vlade Srbije doneta je odluka da zbog specifične situacije period samoizolacije za zdravstvene radnike, zatvorske čuvare...

Zaječarska Gimnazija ove godine upisuje novu generaciju IT odeljenja elektronskim putem

Gimnazija u Zaječaru ove školske godine upisuje treću generaciju IT odeljenja, koje je specijalizovano za učenike sa izraženim digitalnim...

Uhapšena novinarka u Novom Sadu zbog teksta o Kliničkom centru Vojvodine

Ana Lalić, novinarka portala nova.rs, uhapšena je sinoć u Novom Sadu i određeno joj je zadržavanje od 48 sati...
- Reklama -

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Zaječara, Sportskim savezom, udruženjima Društvo Roma, „Art and soul“ , Kreativnom radionicom MOMS, Udruženjem obolelih od cerebralne i dečije paralize, Timočkim omladinskim centrom i Izviđačkim odredom Đorđe Simeunović,  obeležiće 12. avgust – Međunarodni dan mladih.

Međunarodni dan mladih je prilika da se ukaže na njihove probleme, a obeležava se 12. avgusta. Prvi put je obeležen 2000. godine u cilju podizanja svesti o neizvesnom položaju mladih širom sveta. Skupovi, radionice, koncerti, promocije sastavni su deo ove manifestacije.

Ove godine tema je ulaganje u obrazovanje mladih, po preporuci Ministarstva omladine i sporta.

Pomoćnik gradonačelnika Milan Stanković otvoriće ovu manifestaciju koja će se održati na Popovoj plaži, u terminu od 18 do 20 sati.

Kako je predviđeno programom, Crveni krst Zaječar, kao i svi partneri, imaće svoje punktove, gde će se organizovati prezentacije i radionice za mlade.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: