Politika

Marko Minić podneo ostavku na mesto zamenika sekretara Skupštine grada

FOTO: zajecar.info

Odbornici skupštine grada Zaječara na današnjem zasedanju razrešili su Marka Minića dužnosti zamenika sekretara Skupštine grada.

Marko Minić je pomenuto funkciju obavljao oko dve godine, a prema rečima zamenice gradonačelnika Marine Milić potreba za njegovim razrešenjem usledila je nakon što je Minić podneo ostavku.

“ Marko Minić je dobio stalno zaposlenje u struci. Veliko mu hvala za sve što je radio u skupštini, što je doprineo svojim radom. Želim mu svu sreću u budućem radu i žao mi je što više nije sa nama, ali to se tako verovatno mora“, rekla je Milić.

S obzirom da je Minić obavljao i dužnost urednika Službenog lista grada Zaječara zbog podnošenja ostavke na njegovo mesto odbornici su izabrali Biljanu Popović, diplomiranu pravnicu iz Zaječara.

Umesto Minića sekretar Štaba za vanredne situacije grada od danas će biti Marko Đuričić, sekretar Gradskog veća, odlučili su odbornici.

Pomenute odluke odbornici skupštine grada doneli su u objedinjenoj raspravi prilikom koje  je usvojeno i rešenje o razrešenju i imenovanju novog člana školskog odbora Osnovne škole „15 maj“ u Malom Jasenovcu.

 

 

4 komentara

  • tako je..samo ih vrtite u krug.sjaši kurta da uzjaše murta.jao majko moja ko nam sve vodi grad.zalosno.tuzno.da tuznije ne moze biti.srećno zaječarci.

  • idemo još neki negotinac.borski …..hmmm. a sve im neko namešta.nemaju oni pojma.ma desilo se.mrzi ih neko.neko je trebao odavno da rasčisti i očisti grad.šteta.

  • U ranijem mandatu Boska Nicica, protiv nekoliko nacelnika je podneta krivicna prijava. Sigurno niko nije odgovarao. Proti Boska ni prijava jer on izdaje nezakonite naredbe usmeno. I ovoga puta ce jos vise toga biti. I da se zna Bosko nije iz Bora, nego iz Bracevca. Bracevac ga se odavno odrekao

Dodaj komentar