fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Društvo Izdvajamo

Manji incident na otvaranju Kapitol-a! Pala ograda usled jačeg vetra – nema povređenih (FOTO)

Na današnjem otvaranju Kapitol parka u Zaječaru desio se manji incident kada je usled jačeg vetra pala ograda na delu parkirališta. Iz službe za odnose sa javnošću investitora ističu da im se mogu javiti vlasnici automobila ukoliko ima eventualnih oštećenja.

U tom trenutku nije bilo prolaznika pa na svu sreću nema povređenih. Ograda je pala na parkirane automobile.

Brzom intervencijom pripadnika obezbeđenja ograda je podignuta a iz službe za odnose sa javnošću investitora za Zaječar Online kažu da se potencijalni oštećeni mogu javiti na mail: serbia@poseidon-gp.com

Foto galerija:

5 komentara

  • Da li nešto može da se uradi u ovom gradu kako valja. Zašto ovaj park nije dovršen i izgrađen kao u Nišu ili Bgd? Ovo liči na gradsku pijacu koja ostade nedovršena već 10 godina.

  • Ono tamo je prava sramota za Kapitol Park. Kakvo đubrište i šut i još se kao nešto radi. Ovaj Boško šta dohvati to i upropasti,ali stvarno!

  • pa moglo se i očekivati tako nesto!! ogradu kao da su pravili boško i bane na opštetehničko obrazovanje!SRAMOTA!!!!!a čupićeva!!! ma BRUKA!!!BOŠKO ODLAZI MOLIMO TE!!!!

  • MANJI INCIDENT????pa ovo je bruka i sramota!!!!ma ništa drugo se i ne može ocekivati od ovakve sramotne vlasti.ini su incident za sebe!!

Dodaj komentar