fbpx

Lider sigurnim korakom ka tituli

Preporuka:

Poljoprivrednici dozvole za kretanje tokom vanrednog stanja mogu dobiti samo od nadležnog Ministarstva

Nakon razgovora sa nadležnim Ministarstvom poljoprivrede čelnici Grada Zaječara obavešteni su da gradski Štab za vanredne situacije nije nadležan...

Raspored TV nastave za učenike osnovnih škola (30. mart – 3. april 2020)

TV nastava za učenike osnovnih škola biće organizovana radnim danima na kanalima RTS 2 i RTS 3, a ovde...

Otvorene Kovid-19 ambulante u svim domovima zdravlja: Pregled bez zakazivanja telefonom

U svim domovima zdravlja danas su otvorene ambulante u kojima će građani sa simptomima koronavirusa biti pregledani. Ambulante će...
- Reklama -

Ekipa OFK Grlišta kolo pred kraj prvenstva i dalje drži lidersku poziciju i na samo je korak od ostvarenja cilja – šampionske titule!

U zaostaloj utakmici 16. kola Međuopštinske fudbalske lige Zaječar-Boljevac odigrana je utakmica između FK Kastrum iz Gamzigrada i OFK Grlište na igralištu u Gamzigradskoj Banji.

Nakon silovitog pljuska koji je sat vremena pred utakmicu zahvatio ovo područje, u mirnoj atmosferi, bez rezultatske neizvesnosti, grlištanci su slavili sa 3:2.

Posle silovitog početka i brzog vođstva od 2:0, lider kao da je oduzeo gas, te mirnom i sigurnom igrom priveo utakmicu kraju.

Grlištancima nakon ove utakmice preostaje da u poslednjem kolu savladaju ekipu Graničara u Velikom Izvoru i time proslave titulu i potvrde lidersku poziciju na kojoj su se nalazili više od dve trećine prvenstva.

Da podsetimo: u subotu je na programu poslednje prvenstveno kolo u kome se sastaju: Graničar – OFK Grlište; Nacional – Timok; Kastrum – Deli Jovan; Šljivar – Polet 1959 i Kosovo – Lovac.

Izvor: tvbest.rs

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: