fbpx
Društvo

KONAČNO! Posle dužeg vremena OŠ “Ljubica Radosavljević Nada” rešava problem grejanja (VIDEO)

Dugi niz godina grejanje u Osnovnoj školi “Ljubica Radosavljević Nada” predstavljalo je veliki problem, zbog čega učenici i zaposleni često nisu imali uslove za rad, a razlog svega toga jesu dotrajali kotlovi.

Međutim, zahvaljujući lokalnoj samoupravi, koja je obezbedila dva nova kotla, đaci najveće škole u gradu od ponedeljka vratiće se u tople učionice.

Grejanje bi, u ovoj zaječarskoj školi omogućilo, pored toplih učionica, hodnika i ostalih prostorija, i prijatniju nastavu.

oš-ljubica-radosavljevic-nada

“Godinama unazad velikih problema smo imali sa grejanjem. Ove zime dobili smo dva nova kotla koji će već od sutra biti u funkciji. Zahvalan sam Gradskoj upravi koja nam je izašla u susret i rešila naš dugogodišnji problem”, rekao je Dimitrijević.

U ovoj školi, prema njegovim rečima, kotlovi nisu menjani od njenog osnivanja. Kada bi stradali stari, oni bi bili zamenjeni polovnim kotlovima.

“Problem sa grejanjem datira više od 5 godina. Grejali smo se uz pomoć starih kotlova i trebalo je puno vremena da se učionice zagreju. Nikada nismo imali nove kotlove, i kada stari stradaju mi smo ih menjali polovnim. Sada prvi put posle toliko godina dobijamo potpuno nove kotlove za grejanje”, dodaje direktor ove škole.

Radovi na kotlovima koji će rešiti problem grejanja u školskoj zgradi, privode se kraju, a u planu su i tople probe, nakon kojih će učionice konačno biti tople.

Pogledajte prilog “Online televizije”:

 

Dodaj komentar