fbpx

Jednim klikom do informacija

Preporuka:

Uhapšen Zaječarac zbog sumnje da je silovao bivšu suprugu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, po nalogu višeg javnog tužioca u ovom gradu, odredili su zadržavanje do 48...

Poziv pčelarima iz Zaječara da doniraju med i rastvor propolisa za najstarije

Savez pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) pokrenuo je akciju pod nazivom "Tegla meda za pomoć najstarijim sugrađanima u borbi protiv...

Stigla nova tura maski: Ove nedelje u apotekama po ceni od najviše 120 dinara

Avion sa zaštitnim maskama koje je država kupila sleteo je jutros u četiri sata u Beograd, kaže direktorka RFZO...
- Reklama -

Aplikacija Moja LPA (lokalna poreska administracija), kojom će svi poreski obveznici moći da izvrše centralizovani upit stanja za porez na imovinu, razvila je i objavila Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu.

Preko mobilnog telefona omogućen je upit stanja za porez na imovinu korišćenjem korisničkog imena i lozinke. Zahtev za dodelu korisničkog imena i lozinke poreski obveznici lično mogu podneti u nadležnoj lokalnoj poreskoj administraciji (LPA), a ukoliko je lice obveznik u više lokalnih poreskih administracija, nalog je dovoljno otvoriti samo u jednoj.

Jednim klikom može se doći do informacija o porezu na imovinu i drugim izvornim javnim prihodima. Takođe,može se podneti prijava za utvrđivanje poreza na imovinu fizičkih i pravnih lica, a mogu se izvršiti i elektronska plaćanja nastalih obaveza.

 Aplikacija Moja  Lokalna poreska administracija je besplatna i dostupna za Android i iOS korisnike.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: