fbpx
Društvo

Ivan Žikić: Grejanje će ove godine, kao i prethodnih, krenuti na vreme!

Našoj redakciji javili su se stanari zgrada iz Karadžićeve ulice, sa pitanjem da li imamo informacije hoće li grejanje ove godine krenuti na vreme, tojest 15. oktobra. Njih je zbunilo obaveštenje JKSP Zaječar da će se instalacije centralnog grejanja puniti tek 2. novembra (slika iznad).

Tim povodom, kontaktirali smo direktora JKSP Zaječar, Ivana Žikića koji nam je potvrdio da će grejanje ove godine, kao i prethodnih, krenuti na vreme i da građani koji su priključeni na centralno grejanje nemaju nikakvih razloga za brigu.

Ivan Žikić

Grejna sezona počinje 15. oktobra, ali naša obaveza je da od 1. oktobra budemo u pripravnosti i ukoliko temperature budu niske grejanje će krenuti i ranije dodao je Žikić.

Što se tiče obaveštenja koje je zbunilo stanare, Žikić ističe da se radi o uobičajenoj dugogodišnjoj praksi da se stanari obaveštavaju kog dana se u njihovoj zgradi puni sistem, kako bi obratili pažnju ako slučajno dođe do nekog curenja u sistemu i o tome odmah obavestili nadležnu službu.

Neki delovi sistema su puni a neki nisu, što zbog novih priključenja i isključenja sa sistema ili iz nekih drugih razloga kao što su hladne ili tople probe, ali svakako sugrađani nemaju razloga za brigu što se tiče grejanja – zaključuje Ivan Žikić.

4 komentara

  • Kako će grejanje početi na vreme 15. oktobra, ako će se hladne probe raditi, kako piše na obaveštenju, tek 2. novembra?

  • ma nije on razumeo pitanje..ne zameri mu..ljubav..znas valjda…a sinoc je ministra rekao da danas u celoj srbiji idu tople probe i da ce radijatori biti topli..a on jos ni mrezu nije napunio..a zna da poskupi..ma sumljivi su mi bosko i on..nesto oni rade iza ledja jedan drugom..bas vala..

  • Ni meni nije jasan ovaj vaš članak jer u njenu nema odgovora zašto je na obaveštenju 2. novembar ako već počinje grejna sezona 15. oktobra?! Znači do 15. oktobra se vrše provere i toplotne probe, do tada sbe bi trebalo da bude spremno. Ma sigurno je ovaj “direktor” pogrešio u datumu kad je izdavao naredjenja ali teško je da se kaže da je greška 🙂

  • U NIŠU POJEFTINJUJE GREJANJE: I to više od 6 dinara po kvadratu – procitaj malo dans je doneta odluka..31.10.2018…razmislite malo lopovi..

Dodaj komentar