Politika

IMA LI RASCEPA U SNS ZAJEČAR? Poverenik Vladan Paunović tvrdi da nema (VIDEO)

Od početka godine Srpska napredna stranka u Zaječaru organizovala je više akcija, a u pojedinim takvim dešavanjama prisutni su bili i visoki stranački funkcioneri iz Beograda, međutim njih je “ugostio” samo gradonačelnik Velimir Ognjenović sa jednom ekipom naprednjaka…

velimir-ognjenovic

Ono što je logično jeste da u takvim stranačkim akcijama učesnik bude i prvi čovek, odnosno poverenik Srpske napredne stranke u Zaječaru, Vladan Paunović.

Međutim, njegovo učešće, kao i prisustvo predsednika Skupštine grada, Stefana Zankova, akcijama je izostalo, te se nameće pitanje da li je to poruka ili možda neki znak da je unutar štaba SNS-a u Zaječaru došlo do rascepa.

Tema je posebno interesantna budući da Zaječar za 2-3 meseca čekaju lokalni izbori a iako to zvanično niko ne potvrđuje, podela ima i u samom vrhu SNS-a, pogotovu oko izbora kandidata za predsednika Srbije.

Poverenik naprednjaka u Zaječaru, Vladan Paunović, kaže da nikakvog rascepa unutar stranke u Zaječaru nema i da svaki član Srpske napredne stranke ima svoje mesto i ulogu.

Srpska napredna stranka je tokom 2016. godine organizovala brojne akcije. Pomenuću da smo uredili Vanjin jaz, koji je dugo bio zapušten, sredili smo školsko dvorište škole Hajduk Veljko, a brojne akcije bile su i po selima. Dali smo svoj doprinos. Mnogi su nas izrugivali ruglu i govorili šta i zbog koga to radimo. Međutim, građani su na kraju rekli da je to što radimo dobro i da svi treba da učestvujemo u svemu tome“, istakao je Paunović i dodao:

Svaki član Srpske napredne stranke ima svoje mesto, ulogu i momenat kada i gde treba da bude. Dakle, nema nikakve poruke niti rascepa. Srpska napredna stranka računa na svakog pojedinca i svaki pojedinac će u datom trenutku biti angažovan u odnosu na ono što se od njega bude zahtevalo“.

I tako dok gradonačelnik Velimir Ognjenović sa visokim stranačkim funkcionerima uručuje humanitarnu pomoć, prvi čovek zaječarskih naprednjaka, poverenik Vladan Paunović, sa drugom ekipom, lopatama čisti sneg u Kotlujevcu, a Stefana Zankova nema nigde…

Pošto u SNS svako ima svoje mesto i ulogu vi sami procenite, kakvu je ulogu i kome namenio Aleksandar Vučić!

1 komentar

  • „Svaki član Srpske napredne stranke ima svoje mesto, ulogu i momenat kada i gde treba da bude. Dakle, nema nikakve poruke niti rascepa. Srpska napredna stranka računa na svakog pojedinca i svaki pojedinac će u datom trenutku biti angažovan u odnosu na ono što se od njega bude zahtevalo„.

    Iz ličnog iskustva znam da, NIJE ISTINA da nema rascepa,i da se favorizuju oni koji najmanje rade!!!
    Naravno,za to imam i dokaze!!!

Dodaj komentar