fbpx

GrO Narodne stranke: Vraćanjem pešačkih prelaza ispravljena greška iz 2014. godine

Preporuka:

„Mile voli diskont“: Veče sa dve bine u Omladinskom centru

Za vikend koji je pred nama, ljubitelji dobre žurke moći će u Omladinskom centru da uživaju u programu na...

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Slobodana Zdravkovića u Zaječaru

Zaječarski policajci rasvetlili su teško ubistvo Slobodana Zdravkovića (76) iz Zaječara i uhapsili Z. T. (1977) iz Zaječara i...

Rukometašice Zaječara 1949 poražene od Bekamenta

Aranđelovačka ekipa Bekamenta savladala je "Amazonke" sa Timoka na utakmici odigranoj u hali pod Kraljevicom, rezultatom 33:22 u okviru...
- Reklama -

Povodom iscrtavanja pešačkih prelaza na mestima gde su nekada bili u gradu saopštenjem za javnost oglasili su se i predstavnici Gradskog odbora Narodne stranke u Zaječaru. U saopštenju se navodi da GrO Narodne stranke pozdravlja poteze aktuelne gradske vlasti po tom pitanju.

Prenosimo saopštenje ucelosti:

„Ovo je mali korak za nas Zaječarce, ali veliki za Srpsku naprednu stranku!

Gradski odbor Narodne stranke u Zaječaru, pozdravlja poteze aktuelne gradske vlasti, koja ovih dana, u sklopu dugo očekivanog obeležavanja saobraćajne horizontalne signalizacije, odnosno pešačkih prelaza, vraća te iste prelaze na pojedinim mestima u gradu, na kojima smo mi Zaječarci decenijama prelazili ulicu, kao što su pešački prelazi kod robne kuće i Radul begovog konaka“, navodi se u saopštenju GrO Narodne stranke i apeluje na gradsku vlast da pešačke prelaze obeleži i kod kafića „Ulaz“ i „Tobago“ prema Osnovnom sudu i u ulici Obilićev venac kod naselja Kraljevica.

U saopštenju se dodaje da se na ovaj način ispravlja greška iz 2014. godine kada su na pomenutim mestima pešački prelazi ukinuti.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: