Politika

Gradski odbor SPS-a Zaječar obeležio 25 godina postojanja

25 godina sps zaječar

Gradski odbor SPS Zaječar obeležio je veliki jubilej i dan osnivanja Gradskog odbora u Zaječaru. Prisutnim članovima, osnivačima i ljudima koji su vodili partiju u prethodnom periodu i gostima na svečanosti obratio se predsednik Gradskog odbora dr Mirko Nikolić:
„Na današnji dan formiran je tada opštinski, a danas gradski odbor SPS Zaječar. 25 godina je dug period, sa toliko sudbonosnih i istorijskih događaja, u kome smo platili veliku cenu. SPS je prošla put uspona, pada i povratka. Dvadesetpetogodišnje iskustvo je neprocenjiva vrednost i snaga za naš dalji rad. Danas smo deo vladajuće koalicije, manjinski partner koji je podržao teške i neophodne reforme i Evropski put Srbije. SPS je spremna, ima potencijala i kadrova i želi da preuzme veći deo odgovornosti i očekujemo da nam građani u narednom periodu daju mandat za to. Izuzetno nam je zadovoljstvo što je naš jubilej naišao na ovakav odziv, to govori o ugledu SPS i njenih članova“.

Pored predsednika Gradskog odbora prisutnima se obratio i prvi predsednik Gradskog odbora SPS Zaječar Bora Dimitrijević.

Na svečanosti je istaknuto i da je Gradski odbor u Zaječaru uspešno podmladio odbor i time ojačao partiju.

25 godina sps zaječar

25 godina sps zaječar

2 komentara

Dodaj komentar