Politika

Gradski odbor Narodne stranke u Zaječaru: (Ne)održavanje zelenih površina u centru grada

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Gradski odbor Narodne stranke u Zaječaru obratio se javnosti i gradskoj vlasti saopštenjem, u kom su iskazali nezadovoljstvo zbog neodržavanja zelenih površina na Timočkom keju u Zaječaru.

Saopštenje prenosimo u celosti:

„Gradski odbor Narodne stranke u Zaječaru postavlja pitanje Gradskoj vlasti da li je i za košenje trave potrebna dozvola Predsednika SNS-a ili su samo nesposobni da sami pokose travu na Timočkom keju na samo stotinak metara od samog centra Zaječara.

Skoro je kraj avgusta i letnjeg perioda, a gradska vlast nije uspela da pokosi i očisti rastinje na obalama Timoka gde bi građani Zaječara želeli da prošetaju gradskim kejom, da pecaju i da se okupaju u reci sada, a ne u februaru ili martu kada će u verovatno krenuti uređene Timočkog keja u okviru predizborne kampanje. Ova Gradska vlast, predvođena Srpskom naprednom strankom, koja ustvari predstavlja politički bućkuriš od preletača sa svih strana, ne samo da za desetak godina nije ostvarila nijednu investiciju od stalno najavljivanih MEGA PROJEКATA, već ne može organizovati ni održavanje i čišćenje zelenih površina u samom centru Zaječara, što je jasan pokazatelj da su potrebne velike promene u Gradskoj upravi Zaječara“, navodi se u saopštenju.

FOTO: Narodna stranka Zaječar

1 komentar

  • Možda je u planu uzgoj aligatora kao veliki biznis SNS ovaca, pa treba pustiti da raste trava i šiblje.

Dodaj komentar