Politika

GO USS u Zaječaru punim kapacitetom kreće u predizborne aktivnosti

-Gradski odbor Ujedinjene seljačke stranke u Zaječaru, u predizbornoj kampanji, insistiraće na neprolaznim vrednostima srpskog domaćinstva, sela i poljoprivrede . Takođe, zalagaće se za oporavak sela i onih delova grada u kojima je poljoprivredna proizvodnja zastupljena.

Ovo je istaknuto na redovnoj sednici Gradskog odbora USS u Zaječaru, koji punim kapacitetom kreće u predizborne aktivnosti pod sloganom „Domaćinski-odgovorno za Zaječar“.

Kanidati za odbornike ove stranke obićiće sva sela na području grada Zaječara i u susretu sa žiteljima svih sela i samog Zaječara, predočiće svoje namere, ciljeve i stremljenja koji su okrenuti stvaranju i revitalizaciji postojećih zaduga, pisanju biznis planova za sva poljoprivredna gazdinstva na području Zaječara i svih sela koja mu pripadaju, borbi da seoske škole, ambulante i ostale institucije i dalje bitišu na seoskom području.

Na Sretenje, u sredu 15. februara, kada je Dan Ujedinjene seljačke stranke, koja u Srbiji postoji od 2000. godine, u sali zaječarskog pozorišta biće održana Konvencija stranke, sa bogatim kulturno-umetničkim programom i promocijom poljoprivrednih proizvoda zaječarskog kraja.

Dodaj komentar