Društvo Izdvajamo

EKSKLUZIVNO PRVI INTERVJU NEVENA CIGANOVIĆA za Hypetv! Evo šta je rekao o ponudi Saše Mirkovića, rijalitiju “IMANJE”, Nives Celzijus…

Neven Ciganović
foto: Hypetv.rs/privatna arhiva

Neven Ciganović progovorio o IMANJU!

Posle ekskluzivne objave direktora Hype televizije Saše Mirkovića, da je Neven Ciganović postao deo tima rijalitija “Imanje”, popularno lice iz Zagreba odlučio je da progovori.

– Od samih početaka Hype televizije pratim rad i napredak. I uvek sam se video kao deo tima Hype televizije. Jer su uvek donosili neke nove zanimljive formate u kojima sam se ja pronalazio. Znao sam da ću jednog dana postati član ekipe. Baš me je razveselio poziv Saše Mirkovića koji je u meni prepoznao potencijal za jednog od voditelja novog projekta – rekao je na početku razgovora za Hypetv portal Ciganović.

Neven se dotakao i svojih davnih učešća u pojedinim rijaliti projektima.

Neven Ciganović progovorio o IMANJU

– Ja sam bio učesnik različitih tipova rijalitija i u svakom sam se super snašao. Tako da ja taj format poznajem u dušu. Stoga ne čudi da mi je Saša pružio baš ovakvu priliku koja se ne propušta – kaže Neven. I objašnjava kakav osećaj ima kada zna da će šetati imanjem u Lisoviću, kao nekada na sličnoj Farmi. Tačnije 2010. godine.

 Bio sam na Farmi u Hrvatskoj ali ne kao učesnik. Ušao sam kao gost farmer na nedelju dana. I moram priznati da mi je to bilo jedno od nezaboravnih prelepih iskustava. Do tad sam odbijao. Jer sam mislio da ja kao tipični gradski dečko nikad ne bi mogao orati njivu ili musti kravu. Ali vrlo brzo sam se snašao i uvideo sve čari seoskog života. Ali ja sam se snašao i u džungli Kostarike kad sam bio u “Survivoru”. Pa što se ne bi snašao na civilizovanoj farmi – kaže Neven. Koji nam je otkrio kada stiže u Srbiju.

– U Beograd ću doći vrlo uskoro, kada krećem sa svim pripremama za početak najspektakularnijeg rijalitija “IMANJE” na balkanu. A od 7. septembra zasukaću rukave, obući gumene čizme i radno odelo i upoznaću gledaoce sa stanovnicima “Imanja” – kaže Neven. On se osvrnuo na svoju koleginicu Nives Celzijus.

– Sa Nives se poznajem od samih njenih početaka karijere. Nedavno smo se videli i pričali. Ali tada nismo ni slutili da ćemo uskoro postati kolege i raditi na istom projektu. O Nives imam samo reči hvale. Neverovatno koliko je ta žena talentovana osoba i veliki profesionalac kakve su stvarno retke na našoj estradi. Biće mi velika čast da radim sa njom. Verujem da oboje imamo tu neku vrstu čarolije kojom ćemo ovaj projekat dovesti na nivo onog što su nekad rejaliti formati bili. Ali i da ćemo prvenstveno uz zanimljive učesnike i ostale voditelje vratiti onu pravu rejaliti publiku.

ZaječarOnline/Hypetv.rs/O.B.

Dodaj komentar