dosta je bilo

Gradski odbor Dosta je bilo Zaječar oštro osuđuje korišćenje jedne od najosetljivijih društvenih grupa za političku promociju SNS-a i zloupotrebu dece bez roditeljskog staranja za sakupljanje jeftinih političkih poena od strane lokalnog odbora Srpske napredne stranke.

Ova zloupotreba je još perfidnija i zbog činjenice da je sakrivena iza tobožnje brige za najmlađe članove naše društvene zajednice i kao takva morala bi biti predmet istrage Agencije za borbu protiv korupcije.

Podela novogodišnjih paketića deci bez roditeljskog staranja u prostorijama Srpske napredne stranke predstavlja školski primer zloupotrebe javne funkcije i javnih resorsa od strane lokalnih funkcionera ove partije , a to je i školski primer nezakonitog korišćenja podataka o identitetu dece od straneovlašćenog lica tj. direktorke Centra za socijalni rad koja je mališane iskoristila za političku promociju svojih mentora iz SNS-a.

Najveća laž koju vlast na čelu sa preletačem Ničićem plasira građanima je da para u budžetu nema za kvalitetna i sistemska rešenja nagomilanih socijalnih i svih drugih
problema građana. Para ima , ali ne za građane Zaječara već za Ničića, njegovu
družinu na vlasti i armiju partijskih kadrova među kojima je i direktorka Centra za
socijalni rad, koji su se stavili na grbaču građana Zaječara.

Dosta je bilo Zaječar poručuje građanima Zaječara da rešenja postoje, da se svi nagomilani problemi mogu rešiti za kratko vreme. Potrebno je samo da vlast
prestane da krade.

Jasno je da ova vlast to ne želi. Zato ćemo morati da im pomognemo da odu.

Dosta je bilo!

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here