fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za utorak 5. jul

dnevni horoskop

Ovan voli slobodu, Blizancima pomažu Bik i Rak, Lav dominantan, Devica na vrhuncu uspeha, Vaga dobro pliva, Škorpiji važan novac, Strelac spreman za inostranstvo, Jarac je fer, Vodoliji vreme odricanja, a Ribe nemaju tegobe. Ovo je današnji horoskop za danas 05.07.2016. godine.

 [highlight color=“blue“] – OVAN – [/highlight]

Posao: Ponašanje vašeg poslovnog partnera je neprihvatljivo. Skloni ste promenama što se poslovne sredine tiče. Volite slobodu.

Ljubav: Oni koji su usamljeni ne treba da se zatvaraju u sebe. Postoji šansa da se u narednom periodu nešto konkretno i desi na ovom segmentu.

Zdravlje: Osećate jači pritisak.

[highlight color=“blue“]– BIK –[/highlight]

Posao: Ono što ste odavno hteli da završite trenutno se opet povlači kao glavno pitanje vašeg poslovnog segmenta za naredni period. Bićete dovoljno skoncentrisani na ove promene.

Ljubav: Niste u mogućnosti da se suprostavite svom partneru, koliko ste trenutno u poziciji da ne možete nešto bolje za sebe da birate.

Zdravlje: Problem u predelu vrata.

[highlight color=“blue“]– BLIZANCI –[/highlight]

Posao: Niste trenutno u zavidnoj finansijskoj situaciji, ali sve je to prolaznog karaktera. Računajte na pomoć jednog Bika ili Raka.

Ljubav: Isuviše ste zatvoreni na polju emocija. Do vas je teško dopreti. Možda partner prestane da obraća pažnju na vas usled ovakve situacije.

Zdravlje: Povremeno ste skloni depresiji.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar