fbpx

Dnevni horoskop za utorak 17. maj

Preporuka:

Novi kviz za srednjoškolce u Tehničkoj školi

U cilju druženja i takmičenja u opštem znanju, biće organizovan još jedan kviz u prostorijama Tehničke škole u Zaječaru. Kao...

Novi pasoš zatražite i pre isteka važećeg

Građani Srbije moći će da podnesu zahtev za izdavanje novog pasoša šest meseci pre isteka važenja prethodno izdatog pasoša,...

U Zaječaru performans posvećen ženama sa invaliditetom

"Mreža… IZ KRUGA - Srbija" je u saradnji sa zaječarskim udruženjem "Rime" u sklopu obeležavanja manifestacije "Nedelja žena sa...
- Reklama -

Ovna podržava prijatelj, Biku potrebno dokazivanje, Blizancu se smeši ljubav s Jarcem, Raka očekuje novac, Lavu potrebno strpljenje, Devica traži slobodu, Vaga voli elitističke poslove, Škorpiji stiže zarada, Strelcu prija sloboda, Jarac i Vodolija u ljubavi, a Ribe čeka iznenađenje. Ovo je današnji horoskop za danas 17.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Pokušavate mnogo toga da rešite za kratko vreme, ali vam trenutno ne uspeva u većoj meri. Moraćete da se pomirite sa trenutnom situacijom u kojoj se nalazite. Vodite računa o svojim finansijama ovaj put.

Ljubav: Solidni aspekti vam se smeše, kada su u pitanju emotivni segment i vaše trenutno raspoloženje. Imate podršku prijatelja.

Zdravlje: Povišena temperatura.

 

BIK

Posao: Vodite se principom od ranije i nemate nameru da se okružite ljudima koji vam nisu od koristi, pa se trenutno i ne bavite sporednim stvarima na koje niste ni obraćali pažnju. Morate da se trenutno dokažete na poslovnom planu na kome radite.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Škorpiju ili Ribu morate da se pripazite aspekata, koji vam se protežiraju u narednom periodu.

Zdravlje: Glavobolja.

 

BLIZANCI

Posao: Volite da pomažete drugima u kolektivu i to vam je posebno zadovoljstvo. Ljudi vas vole i žele da vas podrže u onome što trenutno radite kao osnovni posao. Ne žalite se na rutinu, koju imate jer vam je dobro došla u daljem radu.

Ljubav: Jedan Jarac vam se solidno smeši i ne morate da se selite u  njegov kraj da biste bili zajedno. Morate da se prilagođavate datoj situaciji ovaj put.

Zdravlje: Solidno.

 

RAK

Posao: Ne morate da se oslonite na ljude u vašem okruženju, koliko se od vas traži jači stav koji trenutno i imate. Bićete nekome na usluzi i pripremite se za nova dešavanja na koja niste računali. Nadajte se finansijskom prilivu ovaj put.

Ljubav: Bavite se sitnicama u toku dana i ne obraćate pažnju na eventualne probleme, koji vam se protežiraju preko polja emocija. Budite skoncentrisani ovaj put.

Zdravlje: Smanjite konzumiranje cigareta.

 

nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Novogodišnji paketići za članove Društva Roma Zaječar

Društvo Roma Zaječar poziva svoje članove da dostave podatke dece kako bi mališanima obezbedili novogodišnje paketiće. Prema rečima Miljana Rašića, predsednika zaječarskog Društva Roma, pred...

Novi kviz za srednjoškolce u Tehničkoj školi

U cilju druženja i takmičenja u opštem znanju, biće organizovan još jedan kviz u prostorijama Tehničke škole u Zaječaru. Kao pandan Pub Quizu, već nekoliko...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: