fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za utorak 17. maj

Ovna podržava prijatelj, Biku potrebno dokazivanje, Blizancu se smeši ljubav s Jarcem, Raka očekuje novac, Lavu potrebno strpljenje, Devica traži slobodu, Vaga voli elitističke poslove, Škorpiji stiže zarada, Strelcu prija sloboda, Jarac i Vodolija u ljubavi, a Ribe čeka iznenađenje. Ovo je današnji horoskop za danas 17.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Pokušavate mnogo toga da rešite za kratko vreme, ali vam trenutno ne uspeva u većoj meri. Moraćete da se pomirite sa trenutnom situacijom u kojoj se nalazite. Vodite računa o svojim finansijama ovaj put.

Ljubav: Solidni aspekti vam se smeše, kada su u pitanju emotivni segment i vaše trenutno raspoloženje. Imate podršku prijatelja.

Zdravlje: Povišena temperatura.

 

BIK

Posao: Vodite se principom od ranije i nemate nameru da se okružite ljudima koji vam nisu od koristi, pa se trenutno i ne bavite sporednim stvarima na koje niste ni obraćali pažnju. Morate da se trenutno dokažete na poslovnom planu na kome radite.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Škorpiju ili Ribu morate da se pripazite aspekata, koji vam se protežiraju u narednom periodu.

Zdravlje: Glavobolja.

 

BLIZANCI

Posao: Volite da pomažete drugima u kolektivu i to vam je posebno zadovoljstvo. Ljudi vas vole i žele da vas podrže u onome što trenutno radite kao osnovni posao. Ne žalite se na rutinu, koju imate jer vam je dobro došla u daljem radu.

Ljubav: Jedan Jarac vam se solidno smeši i ne morate da se selite u  njegov kraj da biste bili zajedno. Morate da se prilagođavate datoj situaciji ovaj put.

Zdravlje: Solidno.

 

RAK

Posao: Ne morate da se oslonite na ljude u vašem okruženju, koliko se od vas traži jači stav koji trenutno i imate. Bićete nekome na usluzi i pripremite se za nova dešavanja na koja niste računali. Nadajte se finansijskom prilivu ovaj put.

Ljubav: Bavite se sitnicama u toku dana i ne obraćate pažnju na eventualne probleme, koji vam se protežiraju preko polja emocija. Budite skoncentrisani ovaj put.

Zdravlje: Smanjite konzumiranje cigareta.

 

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar