fbpx

Dnevni horoskop za utorak 12. jul

Preporuka:

Rektorka: Ispitni rokovi posle vanrednog stanja, nema uslova za onlajn polaganja

Rektorka Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović izjavila je da će svi ispitni rokovi na tom univerzitetu morati da budu...

KRŠENJE SAMOIZOLACIJE: Na prvom suđenju preko Skajpa presuda na 3 godine

Na kaznu zatvora od 3 godine osuđen je 38-godišnji muškarac, kažu iz Ministarstva pravde, na prvom suđenju koje je...

Zaključak Vlade o stavljanju pod kontrolu informisanja o pandemiji

Vlada Republike Srbije usvojila je 28. marta zaključak o informisanju u vreme pandemije novog korona virusa, kojim se obaveštavanje...
- Reklama -

Problemi u komunikaciji muče Ovna, Bik postiže ciljeve, Blizanci pedantni, Raku naklonjene zvezde, Lav nema briga, trzavice za Devicu, Vaga je imala i lošije dane, Škorpija i Vodolija zaljubljene, Strelac nadaren, Jarac beznadežan, a Ribe entuzijastične. Ovo je današnji horoskop za danas 12.07.2016. godine.

 [highlight color=“blue“] – OVAN – [/highlight]

Posao: Povoljnosti na poslovnom planu su vam dosta zahtevne, pa ćete se voditi principom “bez muke nema nauke”. Poželećete da jedan deo obaveza završite na vreme.

Ljubav: Osećate da nešto nedostaje u komunikaciji sa partnerom. Ne očajavajte ukoliko se osoba na koju mislite javi tek posle određenog vremena.

Zdravlje: Zimogrožljivi ste.

[highlight color=“blue“]– BIK –[/highlight]

Posao: Može se desiti da donesete jako važan cilj u svom poslovnom planu ovaj put. Budite dovoljno otvoreni u saradnji sa svojim saradnicima, koji su vaša desna ruka.

Ljubav: Više vas privlače misaoni tipovi sa kojima možete da uđete u opuštenu komunikaciju. Ne očajavajte ukoliko se ne desi nešto značajno još uvek.

Zdravlje: Poradite na imunitetu.

[highlight color=“blue“]– BLIZANCI –[/highlight]

Posao: Izuzetno ste pedantni u svojim obavezama. Ne morate da budete do tančina u svemu dosledni koliko bi se više vrednovao fleksibilniji pristup.

Ljubav: Možete da budete malo razočarani kada je u pitanju izbor partnera jer neko nije spreman da deli vaše želje i snove. Ovde vlada individualistički princip.

Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: