fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za utorak 10. maj

dnevni horoskop

Ovan i Škorpija u burnoj ljubavi, Bik i Riba u sukobu, Blizanci i Jarac odlično sarađuju, Rak osetljiv, Lav neraspoložen, Device odlično, Vaga zaljubljena, Strelac ima odlične ideje, a Vodoliju čekaju izazovi. Ovo je današnji horoskop za danas 10.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Bićete pomalo razočarani u osobu na koju ste se oslonili u prethodnom periodu. Ne ulazite u raspravu sa jednim Jarcem jer možete dobiti otežanja na polju posla bez najave. Nemate na koga da se oslonite, ali izbegavajte sukobe koji vam ne trebaju ovaj put.

Ljubav:  Možete se nadati burnoj vezi rođenoj u znaku Škorpije i to baš danas. Skloni ste flertu i tajnim ljubavnim vezama.

Zdravlje: Problemi sa pritiskom.

BIK

Posao: Trenutno ne uviđate kod sebe pomalo loše aspekte na koje niste računali da  će vam se desiti u većoj meri. Podložni ste sugestiji koja vam donosi pojačan sukob sa osobom rođenom u znaku Riba ili Ovna. Sugeriše se da budete dovoljno fokusirani na ono čime se bavite u narednom periodu.

Ljubav: Imate odličan stav prema partneru, kada su u pitanju vaše emocije i pažnja. Druga strana će umeti da vas ceni i vrati vam istom merom.

Zdravlje: Bronhije su vam slaba tačka.

BLIZANCI

Posao:  Kada su poslovne transakcije u pitanju sa osobom rođenoj u znaku Jarca imaćete odlične poslovne poteze ovaj put. Morate da shvatite kako stvari stoje bez izuzetka, jer možete imati povremeno lošu situaciju ukoliko se ne budete složili sa nekim tačkama vašeg plana rada.

Ljubav: Vaše polje emocija vam donosi veliko iznenađenje. Morate da se strpite za ono što st ehteli da uardite po pitanju vašeg trenutnog statusa ovaj put.

Zdravlje: Glavobolja.

RAK

Posao: Preduzetnički duh koji imate nosi solidnu priliku koju ne možete tek tako da propustite. Pokušali ste da se otartasite nepotrebnih pitanja i da počnete konačno nešto sami u sopstvenoj režiji. Morate da budete spremni na nove izazove koji vam se spremaju ukoliko već danas.

Ljubav: Nisu vas zaobišli loši aspekti na polju emocija, ali su bar prolaznog karaktera. Nemate nameru da se žalite konkretno na neku propuštenu priliku, koliko vam se ne dopada stav partnera pored vas.

Zdravlje: Proverite status hormona.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar