fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za subotu 30. jul

dnevni horoskop

Ovan u centru pažnje, Bik sklon povredama, Blizancima još nije vreme za akciju, Rak detinjast, Lav trenira, Devica nema probleme, Vaga pod pritiskom, Škorpija ispunjava ciljeve, Strelac ima pomoć, Jarac želi da se druži, Vodolija u formi, a Ribe meditiraju. Ovo je današnji horoskop za danas 30.07.2016. godine.

 [highlight color=”blue”] – OVAN – [/highlight]

Posao: Niste se loše poneli, ukoliko ste odbili nečije druženje. Imali ste na umu mnogo toga da rešite ali niste uspeli u vremenskom okviru koji ste hteli da ispoštujete. Ostaje da rešite svoje obaveze neki drugi put.

Ljubav: Ništa loše niste mislili kada ste samo bili iskreni prema osobi na koju često mislite. Bićete pomalo u centru pažnje.

Zdravlje: Pojačana tenzija.

[highlight color=”blue”]– BIK –[/highlight]

Posao: Smatrate da ste doneli ispravnu odluku i ne žalite se na trenutnu problematiku finansijske prirode. Mislite da je došlo vreme da se nešto konkretno desi na vašem finansijskom polju.

Ljubav: Po prirodi umete mnogo toga da postavite na pravo mesto kada je u pitanju vaš emotivni segment. Uporno se udvarate osobi na koju često mislite.

Zdravlje: Skloni ste povredama.

[highlight color=”blue”]– BLIZANCI –[/highlight]

Posao: Osećate da još nije vreme za pokretanje konkretnijih akcija na vašem polju posla. Potrebno je da se određeni problem dovoljno krčkaju pre odluke na koju treba da utičete sa većim apetitom.

Ljubav: Morate da budete otvoreni prema sebi na prvom mestu a onda i partenru koji vas željno isčekuje. Budite fleksibilniji po prirodi.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar