fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za subotu 2. jul

dnevni horoskop

Ovan nervozan, Bik prihvata savet prijatelja, Blizancima treba odmor, Rak ima prijatno društvo, Lavu treba odmor, Devica ima podršku, Vaga napreduje, Škorpiji treba odmor, Strelac se prilagođava, Jarac voli dominaciju, Vodolija pod stresom, a Ribe imaju suviše posla. Ovo je današnji horoskop za danas 02.07.2016. godine.

 [highlight color=“blue“] – OVAN – [/highlight]

Posao: Vaše zalaganje, može da urodi plodom za neko vreme. Pokušajte da se distancirate od nepotrebnih stvari bar za kratko dok ne uvidite kako stvari zapravo stoje.

Ljubav: Oni koji su u braku mogu da imaju problematičnu situaciju i da se ne retko desi i sukob mišljenja. Budite na distanci ovaj put.

Zdravlje: Povećana nervoza.

[highlight color=“blue“]– BIK –[/highlight]

Posao: Kada su u pitanju vaše finansije, ne morate da očajavate i da se snebivate oko novih poteza. Pokušajte da prihvatite savet prijatelja, ovaj put.

Ljubav: Očekujte prijatnu osobu sa kojom ste na istoj talasnoj dužini. Ne pokušavajte da se okrenete i odete, jer su vam aspekti dovoljno naklonjeni.

Zdravlje: Volite da vežbate.

[highlight color=“blue“]– BLIZANCI –[/highlight]

Posao: Moguće da ćete biti malo više kolebljivi ovaj put. Držite saradnike na određenoj distanci, mada ste u tome striktni nije na odmet da se takvo ponašanje nastavi i dalje.

Ljubav: Ne očajavajte ukoliko se osećate usamljeno, jer vam se smeši novo poznanstvo sa osobom iz inostranstva. Budite otvoreni za komunikaciju.

Zdravlje: Pokušajte da se odmorite.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar