fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za sredu 6. jul

dnevni horoskop

Ovan i Vodolija harmonični, Bik uživa uz Devicu, Blizanci se opuštaju, Rak očekuje zaradu, Lav otvoren, Vaga izbegava rasprave, Škorpija ne pravi kompromise, Strelac fokusiran, Jarac u poslu, a Ribe pod stresom. Ovo je današnji horoskop za danas 06.07.2016. godine.

 [highlight color=“blue“] – OVAN – [/highlight]

Posao: Osećate da deo kolača, koji vam pripada ne dobijate u pravom smislu reči. Morate da budete dovoljno kritički raspoloženi za ono što vam se dešava.

Ljubav: Ukoliko ste sami možete da očekujete jako prijatno iznenađenje od osobe, koja je rođena u znaku Vodolije. Budite opušteniji i sa više optimizma.

Zdravlje: Pojačana glavobolja.

[highlight color=“blue“]– BIK –[/highlight]

Posao: Volite kada se vrte poveće svote novca i ne želite da radite za nešto sitno ovaj put. Bićete podstaknuti na jače angažovanje na ovom segmentu ovaj put.

Ljubav: Neko bi mogao da vam priđe, a to je možda partner od ranije. Poželećete mnogo bolji ambijent za sebe pored jedne Device.

Zdravlje: Predeo oko vrata vam je osetljiv.

[highlight color=“blue“]– BLIZANCI –[/highlight]

Posao: Niste sami na polju posla i imate sa kim da sarađijete. Ono što vam pričinjava veći problem jeste da ste spremni na promene isuviše rano za vas ukus.

Ljubav: Moraćete da radite stvari koje se od vas nalažu. Neko je u vašoj blizini ali vas još ne pita ništa konkretno. Moraćete sami da nađete način da se nešto konkretno promeni.

Zdravlje: Volite da se opuštate.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar