fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za sredu 26. oktobar

Ovan neodgovoran, Bik i Škorpija sarađuju, Blizancima novi susret, Raku trebaju pravni saveti, Lav zaljubljen, Devici problemi u komunikaciji, Vaga prezauzeta, Strelac napet, Jarcu treba odmor, Vodolija usamljena, a Ribe spremne za novu vezu. Ovo je današnji horoskop za danas 26.10.2016. godine.

OVAN

Posao:  Izbegavali ste odgovornost za određenu stvar ili segment. Sada vam se to vraća kao bumerang i postaje obaveza. Prionite na posao, jer ćete se raspravom još dublje zaglibiti.

Ljubav: Raspoloženje za male nežnosti i trenutke kada ste zajedni je u padu ovih dana. To je samo jedna faza, ali partner ne mora imati razumevanja za to.

Zdravlje: Izbegavajte sredstva koja podižu pritisak.

BIK

Posao: Neočekivano dobra saradnja sa nekim ko je rođen u znaku Škorpije. Bili ste na tankom ledu, ali ste se izvukli.

Ljubav:Vama je važno da znate šta partner oseća prema vama. To sada imate. Vaša veza je stabilna. Bikovi koji su slobodni mogu imati izlive nežnosti.

Zdravlje: Dobro

BLIZANCI

Posao: Moguće su manje omaške u poslu. Koncentracije vam nije na najvišem nivou, ali se trudite da držite korak. Podrška jednog Lava.

Ljubav: Lako stupate u komunikaciju sa nepoznatim, i to je vaš adut. Posebno ste zanimljivi i privlačni vatrenim znacima danas. Zauzeti Blizanci se mogu upustiti u zabranjenu avanturu.

Zdravlje: Problem sa leđima.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar