fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za sredu 13. jul

dnevni horoskop

Ovnu Bik idealan partner, Blizanci istrajni, Rak pasivan, Lav izuzetan, Devica uspešna, Vaga dominantna, Škorpija besna, Strelac borben, Jarac slobodan, Vodoliju muči glavobolja, a Ribe su na raskrsnici. Ovo je današnji horoskop za danas 13.07.2016. godine.

 [highlight color=“blue“] – OVAN – [/highlight]

Posao: Želite mnogo toga da postignete za kratko vreme. Uštedećete energiju za neko vreme ukoliko uvidite da su vam ipak potrebni saradnici.

Ljubav: Uporni ste sa jednom osobom do koje vam je stalo već odavno. Jedan Bik je idealan partner i nećete ostati uskraćeni za emocije.

Zdravlje: Vodite zdrav život.

[highlight color=“blue“]– BIK –[/highlight]

Posao: Ukoliko ste uvideli da ste se malo više umorili ne preterujte sa daljim radom već napravite određenu dozu predaha u narednom periodu.

Ljubav: Volećete da provodite vreme u društvu prijatne osobe o kojoj vam je prijatelj dosta pričao. Spoj je ovde neminovan.

Zdravlje: Skloni ste leškarenju.

[highlight color=“blue“]– BLIZANCI –[/highlight]

Posao: Do sada ste uradili izuzetno dovoljno svojih aktivnosti i ne želite da to ostane na tom nivou, koliko ste skloni da budete u rangu uspešnih i istrajnih.

Ljubav: Partneru ste dopustili malo veću slobodu. Pazite onoga šta se iza toga krije. Moguće da ćete imati određeno zatišje na polju braka.

Zdravlje: Alergični ste na polen.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar