fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za sredu 11. maj

dnevni horoskop

Ovna očekuje radikalna promena, Bik i Lav u ljubavi, Blizance očekuje novac, odličan dan za Raka, Devicu i Škorpiju očekuje sjajna priča, Vaga radi na karijeri, Strelca čekaju novi poslovi, Jarac traži nove šanse, Vodoliji sjajan dan za posao, a Ribe su u lošem raspoloženju. Ovo je današnji horoskop za danas 11.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Volite da provodite vreme u kući. Ne želite da se dezavuišete nepotrebnim stvarima, koje vam prave velike probleme. Možda ste spremni na radikalnu promenu na koju ćete da sačekate neko vreme. Niste se dovoljno edukovali za nešto više.

Ljubav: Koliko ćete biti voljeni to zavisi isključivo od vas. Povremeno se otvorite na polju emocija, kako bi partner uvideo da je kod vas sve u redu.

Zdravlje: Nemate veće probleme.

BIK

Posao: Mislite da bi bilo dobro da se bavite hranom. Genetski ste povukli sa majčine strane neke osobine, koje vam daju vetar u leđa kada su nove ideje u pitanju. Pokušavate da se domognete mnogo dobre partije na koju niste računali ovaj put

Ljubav: Volite jednog Lava i još ne želite da se otkrijete, kada su vaše emocije u pitanju, koliko ste prihvatili stav pasivne osobe. Ne morate da se dezavuišete emocijama, danas.

Zdravlje: Problem sa grlom.

BLIZANCI

Posao:  Očekujte poveći novac danas. Do duše možete ga jako brzo potrošiti i na tu soluciju morate da računate kao na prolaznu kategoriju. Ne odbacujte nove poslovne šanse, kako bi proširuili svoj poslovni portfolio.

Ljubav: Ne morate da se bavite temama koje vas ne dotiču danas. Ne žalite se na ono što trenutno imate i zadovoljni ste trenutnim statusom.

Zdravlje: Moguće da ćete imati kašalj.

RAK

Posao:Očekujte odličan dan. Možete biti skloni preduzetništvu i ne možete se požaliti na neke segmente u svom ambijentu u kome živite. pomoć od ženske osobe možete da očekujete u svakom slučaju a možda baš od majke, koja na vas isuviše misli.

Ljubav:Vaša emotivna slika je ovaj put zadovoljavajuća. Nemate ni jedan razlog da pomislite na nešto negativno. Solidna emotivna dešavanja očekujte danas.

Zdravlje: Osećate se odlično.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar