fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ponedeljak 9. maj

dnevni horoskop

Lav prašta greške, Ovan tajnovit, Ribe zaljubljene, Bik ima nove izazove, Blizanci imaju negativne misli, Devica loše raspoložena, Jarac ima slabu cirkulaciju, Vodolija ima dobre šanse, Rak nema novca, Vaga se povlači iz igre, Strelac ima problematičan stav, Škorpija ima odličan stav. Ovo je današnji horoskop za 9.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Možda niste spremni mnogo toga trenutno da iznesete u javnost, koliko ste odgovorni za trenutni tok poslovnih aktivnosti od kojih niste odustali uprkos odličnoj ideji, kada su promene u pitanju. Volite da budete tajanstveni i da razmislite o tome šta je to još potrebno da uradite, kako bi se pripremili na vreme za ono što vam predstoji.

Ljubav: Loše raspoloženje partnera baca vas u očaj kada ne možete da se izborite za svoja prava koja vam uskraćuje nećija drskost. Bićete otvoreni za saradnju, ali za neko vreme.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

BIK

Posao: Vaša odgovornost za ono što vam predstoji kao izazov radnog dana, jeste vaše angažovanje na koje ste računali da će vam doneti mnogo bolji finansijski tretman. Morate da se povinujete trenutnoj situaciji i da se pripremite za nove izazove.

Ljubav: Ne morate da se uvlačite u loš ambijent, koji vam se predstavlja ovaj put jako loše na sceni koju igrate. Partner je pomalo loše raspoložen.

Zdravlje: Štitna žlezda može da vam predstavlja problem.

BLIZANCI

Posao: Mada je situacija pomalo lošija po vas danas, budite spremni i odgovorni na razrešenje trenutne nedoumice koju imate. Morate da se povinujete datoj situaciji bez pogovora. Na neke detalje posebno, obratite pažnju. Ne morate da se družite sa osobama koje ne zaslužuju vašu pažnju.

Ljubav: Vaša unutrašnja borba između poslovne i emotivne strane će isplivati na površinu. Morate da se zadržite na konkretnim stvarima ovaj put kako bi uspeli da kanalisete negativne misli.

Zdravlje: Solidno

RAK

Posao: Uprkos situaciji u kojoj ste se našli, morate da budete spremni na nove prostore u biznisu. Nije sve u radu koji ste sprovodili ranije koliko ste primorani da menjate stav koji vam se postavlja imperativno. Budite spremni na nove izazove.

Ljubav: Ukoliko ste sami očekujte prijatno raspoloženje. Ne morate da se povinujete nekome koga tek upoznajete, koliko ćete biti skloni samokritici.

Zdravlje: Stomačni virus je moguć.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar