fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ponedeljak 4. jul

dnevni horoskop

Ovan spreman za izazove, Bik uigran u šemu, Blizancima nova saradnja, Rak mora da se prilagođava, Lav odlučan, Devica puna energije, Vaga neraspoložena, Škorpija mora biti otvorenija, Strelcu treba relaksacija, Jarcu sledi prijatno iznenađenje, Vodolija pod stresom, a Ribama ljubavni izazovi. Ovo je Ovo je današnji horoskop za danas 04.07.2016. godine.

 [highlight color=“blue“] – OVAN – [/highlight]

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom morate da budete spremni na veći finansijski izazov koji će vam se naravno isplatiti u nek skorije vreme. pomoć saradnika je nešto na šta možete u većoj meri da računate.

Ljubav: Oni koji su zauzeti neće očajavati u samoći ovaj put i biće otvoreniji prema partneru. Pokušavate da spustite ego, kada je partnerski odnos u pitanju.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

[highlight color=“blue“]– BIK –[/highlight]

Posao: Imate buru misli i ne želite nešto da izostavite ukoliko smatrate da je to baš bitno. Neko ne želi da vam smeta pa će se i povući na kratko. Saradnici žele duži odmor.

Ljubav: Dovoljno ste uigrani u šemu koja vam se nudi. Budite u top formi kao i uvek jer ste imali otežanja u prethodnom periodu koja su prošla ovaj put.

Zdravlje: Problemi sa grlom.

[highlight color=“blue“]– BLIZANCI –[/highlight]

Posao: Neko vam nudi proširenje saradnje pa biste mogli da se otvoreno postavite kada su poslovni segment i finansijska problematika u pitanju.

Ljubav: Zaljubljeni ste u drugog Bika i ne morate da se stidite onoga što trenutno osećate. Aspekti vas podržavaju u nameri koju imate .

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar